нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
-
ми аз съм пускал и на 1.5 бара овърбуст ама инжекторите са малки и от там излиза всичкоici написа:нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повераPower Under Pressure
Коментар
-
и на 1.6 бара пускам в средните обороти, то и повече може даже, на 1.7, но е добре да има метална гарнитура.WhitePower написа:ми аз съм пускал и на 1.5 бара овърбуст ама инжекторите са малки и от там излиза всичкоici написа:нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повера
Коментар
-
Ко? не Любо изкара около 350 кончета с обикновена гарнитура още е с такава ,а вече конете са над 350 този каза ,че е стоков само с ремап демек не виждам смисъл от метална говоря за http://www.youtube.com/watch?v=ahXqZI6t-N4ici написа:, но е добре да има метална гарнитура.WhitePower написа:ми аз съм пускал и на 1.5 бара овърбуст ама инжекторите са малки и от там излиза всичкоici написа:нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повераPower Under Pressure
Коментар
-
350 коня, но колко е максималният въртящ момент ?Голям риск си е, не е добре да се пробва дали ще духне гарнитура, че ако се свържат два съседни цилиндъра става леярна на алуминийWhitePower написа:Ко? не Любо изкара около 350 кончета с обикновена гарнитура още е с такава ,а вече конете са над 350 този каза ,че е стоков само с ремап демек не виждам смисъл от метална говоря за http://www.youtube.com/watch?v=ahXqZI6t-N4ici написа:, но е добре да има метална гарнитура.WhitePower написа:ми аз съм пускал и на 1.5 бара овърбуст ама инжекторите са малки и от там излиза всичкоici написа:нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повера
Коментар
-
ще погледна диното но тази кола лющеше 13 ки направи 20 поредни старта на Кондофрей без почивка и накрая духна съединитеи се развиха болтовете на маховикаici написа:350 коня, но колко е максималният въртящ момент ?Голям риск си е, не е добре да се пробва дали ще духне гарнитура, че ако се свържат два съседни цилиндъра става леярна на алуминийWhitePower написа:Ко? не Любо изкара около 350 кончета с обикновена гарнитура още е с такава ,а вече конете са над 350 този каза ,че е стоков само с ремап демек не виждам смисъл от метална говоря за http://www.youtube.com/watch?v=ahXqZI6t-N4ici написа:, но е добре да има метална гарнитура.WhitePower написа:ми аз съм пускал и на 1.5 бара овърбуст ама инжекторите са малки и от там излиза всичкоici написа:нещо интересно днес от диното...Винаги съм се чудил колко може да се изкарат от 2.0 16 вт мотора със заводското турбо, Фиат Купе.Модификациите са:оригиналното турбонапълно ревизиран моторпреден кулергенерация 76мм с 3 резонаторни гърнетаголяма бензинов помпарезултатите са 255 коня на мотора и 323 Нм , 1.4 бара в средните обороти, падащи на 1 бар при макс. повера
от зорза риск ми така е около 6000-7000 км на над 300 коня на мотора Наколко драг дея е имало Та митовете за метална гарнитура за рабити
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар