digitalundgrd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
не съм го мерил, а е 1.8 между другото
оригиналните 16в турбо емблеми на колонките, който ги е лепнал в Италия е имал някакво странно чувство предполагам, че ще стане турбо кола някой ден :P Ще го кача на същият кантар на който мерих Типото и даде почти 1300кг, но това ще е като стане 4х4За снимки, нищо интересно в общи линии, всичко е лего по трансмисията, няма заден диф - оп след няколко часа вече има
Специалните неща са интересни, като къстъм резервоара, генерацията, кулер, воден радиатор, изпускателен колектор с турбото... самото 4х4 е 90% болт он работа, както е модерно да се казва.
-
d0b0 написа:ще додим Цялата гръпа от ВТ ... а Днеска Писта ВТ ? едно кафенце ууууУУУаАааа ?
нямам време да мръдна, че има проекти за правене и хората се сърдят, че все се забавят нещата по разни причини.мерсиkaci написа:Честито за Купето.Според мен ще е добре да пуснеш отделна тема за него.Успех с проекта.
няма да пускам друга тема, защото мотора си остава същият с всичките останали "железа", просто ще има лека ревизия и доразвиване на турбо колектора, пипване на кутията и други малки неща.
Коментар
-
ами трябва да се събере алуминиевият радиатор, ако се налага и под наклон ще го сложа понеже мястото пред мотора ще е по-свободно вече заради изнасянето на турбото в страни от мотора.toko.bg написа:На мен ми е интересно какъв воден радиатор мислиш да сложиш защото никаде немога да намеря от алуминиевите радиатори като на типото за купето да пасва.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар