idm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
За падане на налягането от охлаждане заради по-голямата дължина няма проблеми. При състезателните турбо коли с дълги колектори даже и не се увиват, там всичко свети червено постоянно, просто няма как да се охладят при много газ.Иначе при мен както са увити излъчването е намалено в пъти и газовете няма да изстиват въобще.Само да добиеш представа колко изолира и запазва топлината тая лента ще ти дам за пример тръбния колектор на Типото, когато беше атмосферка.Бях му увил тръбите с подобна лента и можеше спокойно да се пипат след като е карано.
Коментар
-
Re: Офтопик
ici написа:avvasilev написа:Ици,съжалявам за оф-а, обаче живо ме интересува колко гори едно стоково Типо 2.0 16V?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
ici написа:avvasilev написа:Ици,съжалявам за оф-а, обаче живо ме интересува колко гори едно стоково Типо 2.0 16V?
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Примерно 90-110 км на последна /5 та ли 6та ли/ предавка с какви обороти ги върви?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
pugsy написа:един въпрос към iciимам един гарет,ама един застрелян "майстор" не знае,че гайката на оста е с обратна резба и беше решил да я отвива,сещаш се какво е станало,дали се продава като част този ос
Коментар
-
ivanko_rs написа:2000 20v turbo написа:Примерно 90-110 км на последна /5 та ли 6та ли/ предавка с какви обороти ги върви?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
От днес 1 часа полунощ сме пак в движение :D .Дидо и Мария им се изчака чакането към 6 часа докато запали колата :D . Дидо, пусни оная снимка на колата от бензиностанцията Покарах към 2 часа някъде.С този колектор е доста по-тиха от преди и звучи много равномерно, все едно е атмосферка. Интересно се получи.Клипчета ще има по-нататък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар