Te теловете се видяха и на клипчето в края. Абе на какво се дължи това виене на ремъците. Чува се и от типото на ици и от сегашния ми двигател и стария ми също? Мислех че е от балансните, ама типото е вече без балансни, доколкото знам и пак вие????? А днес ги смених и двата, е малко понамаля ама....
Виенето е от самия тип на ангренажния ремък, има си някаква вътрешна честота на трептене и оттам този звук.Казват че като са с по-яка основа и вият така.След време ще имаме наблюдения и върху кевларен ремък на една японска секта, казват че виел още повече, та ще видим
колега напиши с какъв размер караш че ако има други мераклии като мене да ти подарят гуми за изтъркване ...
205 до 225 на 16 цола, важното е да са 4 еднакъв размер.Има тука един склад дето си трупаме купчинки от спонсорирани гуми от едни приятели с гумаджийница :D
В тая пещера да не би да има годни зимни гуми п.с.Ей като гледам това Типо и сърцето ми иска да излиза извън гръдния кош.Колко пъти като отида на гонките тук в Павликени и им викам "има двама в Русе, дето ще ви сипят башка на всичките с едно Типо и една Дедра и накрая даже ще плачете"
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
...Колко пъти като отида на гонките тук в Павликени и им викам "има двама в Русе, дето ще ви сипят башка на всичките с едно Типо и една Дедра и накрая даже ще плачете"
Коментар