ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Иван Иванич стига деivanko_rs написа:Хихихихихи,най-накрая снимка частична на пресвети Косфорд

Както сия подкарал другите ш’са досетят че Италиянския ша го монтира тоз кютюк на задния мост брее
Молята не разваляи конспирацията ся де
Както си я подкарал още малко и ша изплюиш камъчето за хибридния Халдекс дет ша съвкуплява двата мАторя
Коментар
-
Ти ся тряяше ли да издаваш сичко туй,аз както скиваш нищу ни съм издальidm написа:Иван Иванич стига деivanko_rs написа:Хихихихихи,най-накрая снимка частична на пресвети Косфорд

Както сия подкарал другите ш’са досетят че Италиянския ша го монтира тоз кютюк на задния мост брее
Молята не разваляи конспирацията ся де
Както си я подкарал още малко и ша изплюиш камъчето за хибридния Халдекс дет ша съвкуплява двата мАторя 
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
едно клипче от Immortal, Италфест 2009 - получи се лек тревокос
http://www.vbox7.com/play:66bcc5ed
Коментар
-
връщането от тревата към пистата наистина ми се видя доста хлъзгавоJoro написа:Tо човек ша каже че си на лед :P
ами не знам някой от групата дали не е снимал, а иначе си е традиция къде що има тунел да бъде озвучен, акустиката е много добра :DdimmX написа:Днес се видях с брат си за няколко часа и ми спомена нещо за някакъв тунел....та клип от там няма ли
Коментар
-
Еххххх ако имаше само как ОРГАНИЗАТОРИТЕ на Италфеста да видят вашите постовеreter написа:мене ако питате, на майсторството - чиста победа за ici. Това се казва изпълнение, напълни ни окото
Явно за пореден път доказателството е че всички ни блазнят не толкова калъвчета за волани колкото миризмата на феродо и масло
За пореден път се обеждавам че всички искат зрелища. А повярваите ми ИЦИ и много добър в това
Коментар
-
Ете така си изкарахме неделята, та да си избием и за пропуснатата събота,дет измръзнахме якоidm написа:Еххххх ако имаше само как ОРГАНИЗАТОРИТЕ на Италфеста да видят вашите постове
Явно за пореден път доказателството е че всички ни блазнят не толкова калъвчета за волани колкото миризмата на феродо и масло
За пореден път се обеждавам че всички искат зрелища. А повярваите ми ИЦИ и много добър в това 
Малко необработен матриял
http://videos.streetfire.net/video/F...-HF_711102.htm
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар