Сашо, колко стикера си напечатал?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

ам бриджстоне , 6 мм граифяр , а за ръчните аз само това и чакам да сложя нещо лято че ееееееSilenceR написа:Роска ан тей кажи къде ще ги туряш и какви са като марка....макар че предполагам ще махаш задните зимни ....Ееее познах ... кажи ква марка са ся !?!? ГТ ли е ..., няма да е лесно ... ГТ ли е ..., няма да е лесно ... 
 Коментар
- 

ан така бииййй и аз имах темпра кат на колегата 2.0 115 коня.. ама имаше удар и още с нея са зарибих за ръчни, иначе ся с тва пунто пак бия , ама то 1.1 горкото хахах даже на зимни карам са лъзга поече хаха

Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power хахах даже на зимни карам са лъзга поече хаха

Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power  
 Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
 Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
 Коментар
- 

Абе днес при нас почна едно момче ново,Илия се казва и като ми виде колицата се заприказвахме за фиати,оказа се ,че познава Росен и Добо...бахти малкия град живеем     РосИне,да за това пунто става дума,много ме кефи и му хвърлих око,какво като е десен волана,слагам една камера на лявата греда и всичко се види...за вграда мисля,че няма кой знае какъв проблем,то и без друго рядко изпреварвам...пък и 2002 година май беше,мааму и пари,че ги няма РосИне,да за това пунто става дума,много ме кефи и му хвърлих око,какво като е десен волана,слагам една камера на лявата греда и всичко се види...за вграда мисля,че няма кой знае какъв проблем,то и без друго рядко изпреварвам...пък и 2002 година май беше,мааму и пари,че ги няма ex.Мареа ТД100 ex.Мареа ТД100
 Коментар
- 

ква е била темпрата , комби ли или ? аз съм голям мераклия да се кача на по-голям двигател на темпра да видя как върви.ти къде си учил бе мен... ??the_biggy написа:ан така бииййй и аз имах темпра кат на колегата 2.0 115 коня.. ама имаше удар и още с нея са зарибих за ръчни, иначе ся с тва пунто пак бия , ама то 1.1 горкото хахах даже на зимни карам са лъзга поече хахаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp хахах даже на зимни карам са лъзга поече хахаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар