Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

баце на това време кола трудно се продава,аз моя рендак от няколко месеца съм го пуснал в мобиле,ама нъцки,хем съм му сложил 1000 лв само и съм написал абсолютно реалното му състояние,явно наистина българина обича да го лъгондрят...че и то реното е с ел пакет,газова си има и т.н. два комплекта гуми,фейс има,но никой не иска,и затова съм се зарекъл,че скоро ходи за разглобяване...но трябва да пороверя първо на каква цена ще ми го изкупят,защото ако ще е за една каса бира,аз само газовата като сваля ще и взема стотачка,гуми и джанти за още 100,врата капак да махна за някой на зор и тя все 5 стотака ще и взема,но не ми се занимава,да я разглобявам сам!
    ex.Мареа ТД100

Коментар

абе иска ми се по малка количка да не гори толкова , ама днес кат ходих в сервиза и като разбрах колко неща за смяна има.то някой ще седне да кара като му разхлопа и ще се откаже.полека лека ще се оправя че нямам възможност сичкото на 1 път.и да слагам една газова уредба и да жуля... та докат се скапе тотално....
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

някой навит ли е утре да идва с мен на рали в русе? за сега съм сам о6те 3-ма мога да взема ама тряаа да сепим бензина хахахахах който иска да звънка ил ида пи6е тука! абе по добре да звънне. 0878938597 или на 0887918597<---(нее за препоръчване щото се прецака телефона и нищо не чувам )

Коментар

аз няма да мога Митак че утре имам работа из града ... иначе бих отишал , и без туи не съм ходил по такива мероприятия

Коментар

Митак, вивателския ползваш ли го, че е далавера там да ти звъня! Макар, че не е за препоръчване да ти звъня, защото е ясно за какво ми трябваш

Коментар

coolboby написа:
              Митак, вивателския ползваш ли го, че е далавера там да ти звъня! Макар, че не е за препоръчване да ти звъня, защото е ясно за какво ми трябваш
              да може. Днес ще праим ли збирка 19ч??????

Коментар

19 без 3 и без 27 секунди да са си4ки на паркинга на стадиона ! щото ша са карам !
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

аз и Иво най-вероятно няма да можем понеже ще сме заети малко вечерта ... има вероятност да дойдем де, ама е минимална . ако ще идем ще пишем ...

Коментар

Е ама сте несериозни значи, това направо е отлъчване, ще има глоби, по каса бира на човек, който не е дошъл.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз съм на линия!Кой друг?

Коментар

19h ! fiati миати :Д всички горе на черещатаа ! :Д
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ей посабрахме, жълт картон за трия дето не дойдоха и " - " за тия дето закасняха Да кажем аз

Коментар

говорим неговорим .. ама несериозна работа .. сме ние !! ..
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                              говорим неговорим .. ама несериозна работа .. сме ние !! ..
                              така е щото няма санкции!!!!!!!!! оф мале като се видим ще ви разправям какво ми се случи като се прибирах направо нее истина!

Коментар

сорка момчета за пореден път.. тоя път се прибрах навреме на село , но докато се подстрижа..стана 7и10пак ще пробвам да мина с обещанието за другата неделя Благодаря за това че и заради мен преместихте часа ,че иначе грам шанс нямаше да имам да дойда
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X