аз незнам ко има да се разбираме часът и мястото са известни. който може и който има желание идва и готово. ама днес простотията беше на MAXX! особенно за 5-те лева хахахха кво се разбираме за събота ?
вий се разберете нещо,аз в последния момент ще реша за себе си,по принцип мисля да наминем с жената,но не за много и после ще ходим на друго място...това обаче ако преценя,че вместо да изкарам трийсетина лева мога да се разделя с толкова....тъй,че трябва да си преценя струва ли си 60лв идването
така като гледам май сам ще ходя! никой нищо не казва колко часа и каде да се чакаме. Предложения се приемат всякакви! аз викам 9ч. на стадиона и като се саберем и да отлитаме. така като гледам 11ч. по мои сметки ще започне всичко. едва ли в 10ч. ще са се сабрали всички.
така като гледам май сам ще ходя! никой нищо не казва колко часа и каде да се чакаме. Предложения се приемат всякакви! аз викам 9ч. на стадиона и като се саберем и да отлитаме. така като гледам 11ч. по мои сметки ще започне всичко. едва ли в 10ч. ще са се сабрали всички.
и аз съм за .., 9ч на стадиона докат се саберем ще стане 9 и 30 .. докат се завлечем 10 и 30 тамънн 9ч !
Гледам уж 10 ч ще почва аудио тунинга , така че май е по-добре по-рано да отидем На Боби предложението е добро . Аз ще ходя, даже бях писал по-напред , ама ... Добо днес твоя фиат ли беше на аварийни покрай ОМВто (в движение де)
бях прав!!! та както и да е! Сашо мини м идай стикер.КОЙ ЩЕ ИДВА НА ИТАЛФЕСТ? Eй младежи по добре да се чакаме на стадиона щото съм казал на някой хора че ще сме на стадиона. колегите и те ще идват. Ирфан с бялата мареа, и още 3-4 коли. така че евентоално ще се саберем бая паплач и едвали ако се саберем толкова хора ще има място на ОМВ да паркираме и да пием кафета. може да си земем от някаде кафе и да жулим на стадиона. кво ще кажете а? аз викам 9 на стадиона с по едно кафе в рака
Коментар