Айде тая седмица може и аз да дойда, че имам един въпрос ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиатvan_dal написа:А тъй ще кажеш!coolboby написа:Vaffanculo!!!!!
Да ви се оплача, климатика ми е изпуснал мам.. му, пак ще пръскам грешни пари, мислех че ще изкара тази година, ама срещата на Люляците му е.а мамата. Сега мога да пусна в движение малко рендака, че поне е кеф да минаваш с него пред дупките 
а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/playparalesa написа:какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат
а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди 
4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Кой Тишо? Има един Диджей Тишо...но е в Джак.van_dal написа:Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/playparalesa написа:какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат
4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
Коментар
-
що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Абе аз не съм ходил от миналото лято в Бали, ама ДЖ беше Тишо, не вярвам да е напуснал. Айде народе кой ще иде днес, аз трябва да съм на линия, ако жената ми даде пари за кафеcoolboby написа:Кой Тишо? Има един Диджей Тишо...но е в Джак.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ам брат аз вчера ходих до бургас , стига да не вали е рай от там , но като завали да не ти е работа от там да минавашSilenceR написа:що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....
аз днес не обещавам ама може съм на линия
момци аре тая седмица се надъхаме и другата седмица да варвим на ксилифор ама по късно кум 8 9 ч да поиграем малко волейбол , боби ще вземе хл. чанта ще я засейм с бири мири и някои мома ш умеси мезето и готово :P
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse

на Дебелец при Боби :D Да мята едно агне в пещта и идваме

Коментар