Ами предлагам да си уговорим ден и час и да се събираме. Дори и на мола - пак може и боулинг да поиграем, а за напред и турнирче
Нова тема за колегите от В.Търново. Моля размислите около срещите ви да стават тук. Когато си уточните точно място за срещите, моля уведомете някой от колегите да вкара местоположението в новата ви тема. Успех!!!Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Наистина това е много добра идея за срещи в определен ден в МолаMindzu написа:Ами предлагам да си уговорим ден и час и да се събираме. Дори и на мола - пак може и боулинг да поиграем, а за напред и турнирче
там е екстра за зимния сезон..няма сняг, няма студ
Само се чудя кое е по-удобно за срещи Негро или Галакси Боулинг...Мисля, че боулинга защото може да се съберат сумати маси
Коментар
-
Явор Митев
Не мога да намеря кабела. Чак съм се изнервил...утре се надявам да ги покажа.coolboby написа:Авео снимки щеше да качваш...
Коментар
-
coolboby написа:Само трябва да определим час..мисля, че 19:00-20:00ч. е добра идея, защото по обяд и следобяд е фрашкано в целия Мол.
неделя следобяд да е фрашкано в Мол-а
То ако има хора в боулинга тогава си е чудо
Инъче надали ще съм от най-редовните ,от сега си признавам
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Тедо, точно за Мола с мен неможеш да спориш, ако имаше награда за най-редовен посетител на Мола, заклевам се аз щях да я спечеля..Събота и Неделя е пълно с хора от селата и по-малките градове от Велико Търново от околноста, който междудругото не са чували че мола има 400 паркоместа и спират по тротоари, коприви и бъзита и само пречат на движението. Просто е ужас тея двата дни...Неделя вечерта е идеален час според мен. Вие решете кога искате
Аз дадох моето предложение
Коментар
-
Ти си и в OPEL клуба нали ? Ако си мисля, както трябва караш и FIAT Punto .... щото си влизал и даже в магазина, където работя эа авточасти...там до ТЕОНАТА.... АВТОМАРКЕТ се казва и магазина. А относно срещите, ако може и аз ще идвамMindzu написа:Смятам че по-удобно е в боулинга. Масите са доооста по-големи. Има и така да се каже забавления. Наистина можем да го направим в неделя. Понеже събота доста от нас излизат по дискотеки насам натам. Та неделя ден за релаксация
Какво ще кажете? Давайте направо да се уговаряме 
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Та както казаха колегите, аз съм колежка. Иначе да в Опел клуба съм. И другата грешка е че карам Опел Корса, а не фиат. Това просто трябва да го знаеш. От 1 година насам, аз съм издънката на клуб фиат с моя опел, (но затова пък повечето ме знаят :D ) А относно срещата ето - обявяваме тази неделя 19:30 в Мола. Сега дали на паркинг ще се чакаме или вътре някъде кажете.the_biggy написа:Ти си и в OPEL клуба нали ? Ако си мисля, както трябва караш и FIAT Punto .... щото си влизал и даже в магазина, където работя за авточасти...там до ТЕОНАТА.... АВТОМАРКЕТ се казва и магазина. А относно срещите, ако може и аз ще идвамMindzu написа:Смятам че по-удобно е в боулинга. Масите са доооста по-големи. Има и така да се каже забавления. Наистина можем да го направим в неделя. Понеже събота доста от нас излизат по дискотеки насам натам. Та неделя ден за релаксация
Какво ще кажете? Давайте направо да се уговаряме 

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар