стенда сигурно е добретия шматки не знаят как да работят на негоако на всички коли по един и същ начин се опитват да настройват...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на фарове
Collapse
X
-
хм аз днес се опитах да си регулирам моите...определено има промяна в дългите ама късите ми са за...да не казвам за какво...та и на всичкото отгоре тази вечер по пътя от Добрич за Варна имаше невероятна мъгла и валеше досат силен дъжд сякаш да ги изпробва...ужас на къси се вижда толкова зле че дори на местата където имаше горе долу видимост съм карал на 3-та с 40...а целия Стожер съм го минал на 1-ва...дългите са по добре на местата където нямаше мъгла се виждаше почти отлично сравнено с това което беше преди но определено ще трябва да намеря място където да ми ги регулират ..."професионално"...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Sev написа:в мъгла каквото и да правиш ефект няма да имаа как така ти се промениха дългите?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
има две връткиедната е горе-долу - Вдругата ляво-дясно - АОги ги е дал при мен не са точно така обаче"А" при мен си има врътка отгоремного често обаче с времето се прецакват и да въртиш това за ляво-дясно нищо не ставаможе да махнеш капачето за късите и с ръка да помогаш на зъбното колелце да се върти
Коментар
-
Sev написа:има две връткиедната е горе-долу - Вдругата ляво-дясно - АОги ги е дал при мен не са точно така обаче"А" при мен си има врътка отгоремного често обаче с времето се прецакват и да въртиш това за ляво-дясно нищо не ставаможе да махнеш капачето за късите и с ръка да помогаш на зъбното колелце да се въртиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:...а и халогените могат ли да се регулират нагоре надолу понеже в момента са забити надолу и в ляво и дясно съответно ефекта от тях е нулев...
Коментар
-
Много ще съм ви благодарен, ако някой ми каже в коя посока да въртя "врътката" за ляво-дясно на десния фар(за Брава става дума-без лупи) ,че ми се струва че изобщо не мърда?А ако знам на къде трябва да я въртя ,ще връткам докато не мръдне поне малко (искам да преместя малко надясно светлината,че свети много наляво.
Коментар
-
При завиване светлината се измества навън, а при развиване - навътре, спрямо средната ос на автомобила. Казано по-просто - при завиване левия сноп ходи наляво, а десния - надясно. При развиване е обратно - левия ходи надясно, а десния - наляво. Горе-долу: При завиване ходят нагоре, а при развиване надолу.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар