Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво
Collapse
X
-
Е определено добре се е получило.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
devil4o0o написа:Къде сложихте копчетата които са там?Фиат Браво 2.0 20V HGT
Коментар
-
Интересно ... аз телевизор в къщи не гледам, да не говорим за DVD и подобни ... пък чак в колата да си отварям рана ...Ако си бакшиш, по 12 часа в колата, ОК, оправдано донякъде, ама ако не ...Иначе заради спорта, добра идея, поздравления. Само козметично да го довършите, че така е като след мазач румънец, на седем бири..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
iceflame написа:Еееее колега, много е добро, евала.... а няма ли да има проблеми с вентилацията за в бъдеще?Фиат Браво 2.0 20V HGT
Коментар
-
Браво за ентусиазма! Аз мисля да правя нещо подобно, но целта ми е да имам навигация, заедно с монитор за задна камера. Има си тъч скриин и всичко останало.Между другото винаги съм се чудел на бравото за ккаво има предни, и горни въздухопроводиЧе и копче за превключване между тях.Мислех си и за ДВД, но за сега се чудя, по простата причина че докато карам няма да го гледам, пък и пътуването вероятно ще е в друга държава, където това е и забранено. Въпроса ми обаче е - доволен ли си от плеърчето? Чудех се за същото...? Не е ли по-финно заради оптиката?Можеш ли да напишеш материалите, с които поправихте дупките в таблото? Имам предвид - марки.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Евала колеги станало е мн добре, надявам се в неделя да го видя на живо.Имам само един въпрос: колата в гараж ли стои вечер?Ще кажа и защо питам->живея на 1 етаж,колата ми е паркирана на не повече от 1.5-2 метра от прозореца ми, само една вечер забравих да си сваля телевизора и панела на DVD- то и изчезнаха (момчетата са работили доста добре небяха скъсали нито едно кабелче,небяха наранили таблото :D)!Дано да не ти се случва но вярвай ми, ще ти измъкната цялата конзола.Сега отново съм си сложил TV в количката но на стойка с вакуумче за предното стъкло.Ето и снимки:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар