Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво

Колеги искам да Ви покажа какво направихме с колегата Гошо баланса (getzko) !Вгадихме ТФТ монитор от телевизор за кола в таблото на ХГТ-то.Ето малко снимки:
    Прикачени файлове

Ето и още:
    Прикачени файлове

Коментар

След тапицирането залепихме ТФТ-то с силикон отзад и нагласихме платката.Запушихме въздоховодите с фибран и силикон.1 ден само прекарване на инсталациии и местене на копчетата.

Коментар

Ето и вече крайния резултат:
        Прикачени файлове

Коментар

Е определено добре се е получило .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Браво мн добре е станало наистина
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

Къде сложихте копчетата които са там?

Коментар

Еееее колега, много е добро, евала.... а няма ли да има проблеми с вентилацията за в бъдеще?
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Защо не го боядисаш, като имитация на карбон? Май по-добре ще изглежда.

Коментар

devil4o0o написа:
                    Къде сложихте копчетата които са там?
                    колега копчето на аварийните е на централната конзола(която е от марея с подлакатник)до подлакатника а копчетата за халогените,реотана на задното стъкло и допълнителната за мъгла са захванати отстрани на конзолата
                    Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Интересно ... аз телевизор в къщи не гледам, да не говорим за DVD и подобни ... пък чак в колата да си отварям рана ...Ако си бакшиш, по 12 часа в колата, ОК, оправдано донякъде, ама ако не ...Иначе заради спорта, добра идея, поздравления. Само козметично да го довършите, че така е като след мазач румънец, на седем бири.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

iceflame написа:
                        Еееее колега, много е добро, евала.... а няма ли да има проблеми с вентилацията за в бъдеще?
                        колега селд като изолирахме двата въздуховода при вклюкване на вентилатора доста голяма част от въздуха минава вече през вдуховода над сидиплеъра и се поучава долу-горе същото както ако през централните
                        Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Браво за ентусиазма! Аз мисля да правя нещо подобно, но целта ми е да имам навигация, заедно с монитор за задна камера. Има си тъч скриин и всичко останало.Между другото винаги съм се чудел на бравото за ккаво има предни, и горни въздухопроводи Че и копче за превключване между тях.Мислех си и за ДВД, но за сега се чудя, по простата причина че докато карам няма да го гледам, пък и пътуването вероятно ще е в друга държава, където това е и забранено. Въпроса ми обаче е - доволен ли си от плеърчето? Чудех се за същото...? Не е ли по-финно заради оптиката?Можеш ли да напишеш материалите, с които поправихте дупките в таблото? Имам предвид - марки.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Баджо супер е станало батка.....браво много кефи просто....ся щом вече знаеш как става да вземеш и моето ли така да го вградиш,кво да напраиш....
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Евала колеги станало е мн добре, надявам се в неделя да го видя на живо. Имам само един въпрос: колата в гараж ли стои вечер?Ще кажа и защо питам->живея на 1 етаж,колата ми е паркирана на не повече от 1.5-2 метра от прозореца ми, само една вечер забравих да си сваля телевизора и панела на DVD- то и изчезнаха (момчетата са работили доста добре небяха скъсали нито едно кабелче,небяха наранили таблото :D)!Дано да не ти се случва но вярвай ми, ще ти измъкната цялата конзола.Сега отново съм си сложил TV в количката но на стойка с вакуумче за предното стъкло.Ето и снимки:
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X