Наистина, ако можеш да разкараш тая пластмаса около дисплея ще е добре. опитай се да вградиш само матрицата с чарколяците без корпуса. По добре ще е ако го изравниш отгоре.
е колега хората са казали ’’НЕ БРЪКНИ В ОГЪНЯ ,НЕ ИЗГОРИ СЕ’’ за мен е по добре та е с чеупката отколкото да дам пари за ново LCD
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Наистина, ако можеш да разкараш тая пластмаса около дисплея ще е добре. опитай се да вградиш само матрицата с чарколяците без корпуса. По добре ще е ако го изравниш отгоре.
е колега хората са казали ’’НЕ БРЪКНИ В ОГЪНЯ ,НЕ ИЗГОРИ СЕ’’ за мен е по добре та е с чеупката отколкото да дам пари за ново LCD
БТВ до оня ден имаше едно екранче с възможност за закачане на какво ли не по него. Всичко беше обяснено. Струваше към 80 лева в Ибей. Но някъде изчезна и не мога да го намеря. Разбира се, от Китай мисля, че беше. Но сам можеш да си нглася каквото поискаш. Ако го намеря, едва ли ще го гледам дълго време. А и ще го пусна веднага.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
БТВ до оня ден имаше едно екранче с възможност за закачане на какво ли не по него. Всичко беше обяснено. Струваше към 80 лева в Ибей. Но някъде изчезна и не мога да го намеря. Разбира се, от Китай мисля, че беше. Но сам можеш да си нглася каквото поискаш. Ако го намеря, едва ли ще го гледам дълго време. А и ще го пусна веднага.
мойто е маде ин джапан малко е по старо но точно заради това не искам да се разделям с него ,гоедал сам тея новите каде ги дават за 100-200+++лв немогат да се хванат на малкия пръст на моя панасоник Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Колега "Ще се возим ли" лудница е песната ... иначе по темата мисля че се е получило екстра - на твойта колица и бяло и черно да е си му ходи. П.П Видях че вече няколко човека сте си ги направили и аз много го умувам но най-много ме спира това къде ще си слагам ароматизатора после ... сигурно тъпо звучи, незнам при вас как е, но обичам винаги да ми мирише, ако има някаква алтернатива моля да споделите
купи си ареон фреш в заведенията има 1 устроиства които пръскат през определе интервал 5 10 30 минутисамия флакон е 330 мл. и баят хубаво миреше в моита кола съм с такъв и нямам никви грижи
Коментар