остана ми само колеги да се изглади кита,да хвана с ситна шкурка цялата пласмаса и да боядисам пп а за копчетата фарове за мЪгла и за нагревателите на задното стЪкло сам им измислил друга идея самоче това мили деца в другия епизод на сЪнчо
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
остана ми само колеги да се изглади кита,да хвана с ситна шкурка цялата пласмаса и да боядисам пп а за копчетата фарове за мЪгла и за нагревателите на задното стЪкло сам им измислил друга идея самоче това мили деца в другия епизод на сЪнчо
Баце, много добре е станало. Аз обаче бих свалил пластмасата около дисплея. В интерес на истината не знам какво се крие и дали си го пробвал, но така мисля аз. В крайна сметка, когато аз се захвана, тогава да му мисля. Чакаме другата серия.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Браааааааат оправяи го това "нещо"Какво ще правиш с дупката над жабката ?
споко имам друго такова нещо над жабката купих си за 10 лв цело табло колега тая пласмаса около дисплея ако я махна си отварям многго ама много работа и си мисля че става и така важен е краиния резултат ама всичко това в другия епизод на сЪнчо
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Наистина, ако можеш да разкараш тая пластмаса около дисплея ще е добре. опитай се да вградиш само матрицата с чарколяците без корпуса. По добре ще е ако го изравниш отгоре.
Май не си ни разбрал Като гледам се мъчиш да го вградиш както е цял телевизора - с неговата кутия. А ако го разглобиш и вградиш само матрицата и платките?Матрицата ще се събере, обаче трябва много внимателно да работиш, че е крехка.
a колеги вие не знаете че дисплея е по голям от предоставеното ми място и ако го изравня отгоре ще трябва да махам и врътките за парното
Колега,Я моля те разкрий с какъв размер е дисплеят, че сега си намерих едно плеърче с тъч скрийн - много е добро. И да видя дали да се инвестира в него. Ето това съм харесал.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар