Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Стило!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дано да не разбираме !Мислех, че техните кори скърцат, понеже имам/х едно скърцане точно в задната част на вратата и не знаех дали са в седалките.Така или иначе щях да разкача акумулатора.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес свърших няколко полезни неща:1. премахнах едно скърцане във вратата, което мислех, че от корите. Проблема е в механизма за заключване - малко смазка и проблема е в историята (мъчеше ме откак взех колата)2. така и така свалях корите - облепих ги идеално, всички фуги и възможни места за вибрации бяха запълнени със силикон (взех някакъв по-скъп, който не мирише):3. Накрая след една автомивка направих и това:После малко пастичка и не си личи изобщо.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте момчета,имам една идея и ви моля за мнение Възможно ли е на моята колица,която е с климатик да й сваля и сменя панела за управление с такъв от Стило с климатроник,макар и да не му работят всичките функции и да постигна този вид? Благодаря предварително?
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo 1.2 - 16v
        80hp - 6 Speed '02

Коментар

Не може, трябват още датчици и май минава по CAN.Потърси се де, в UK форума, може да има нещо.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Stilo2002-11.9jtd

Колеги не ми работи запалката някой ще ми кажели кое е бушончето ,че нещо немога да го уцеля

Коментар

Виж в manual-a.Cigarette lighter трябва да е
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да попитам на стило 1.8 въздушния филтър само от долу ли се сменя щото е наврян под акомулатора някъде
                FIAT STILO 1.8 I

Коментар

Понеже ще се захващам да си оправям левия фар, защото прецених за момента да не взимам друг макар и да съм намерил такъв втора ръка на сносна цена, искам да знам машинката за ел. регулирането става ли от Пунто 2-ра генерация, защото от Фоксваген,Ауди,Шкода 2000+ година ще ми е по-трудно да намеря.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Колеги,някъда да продават само стъклата с нагревателя на страничните огледала, разбрах най накрая като го свалих че там е проблема с нагряването.Благодаря предварително.

Коментар

ebay
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomsan написа:
                        Понеже ще се захващам да си оправям левия фар, защото прецених за момента да не взимам друг макар и да съм намерил такъв втора ръка на сносна цена, искам да знам машинката за ел. регулирането става ли от Пунто 2-ра генерация, защото от Фоксваген,Ауди,Шкода 2000+ година ще ми е по-трудно да намеря.
                        Някъде назаде в темата имаше номер на машинката, ако го изровиш ще ти кажа от кои са съвместими.Успех в ровенето, ако форума имаше търсене в тема щеше да е бързо и лесно ама няма пълно щастие.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бите !И да отбележа, пак е немска част п.с. оригиналдъ - 70лвот морга макс - 20лв.
                          Прикачени файлове
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomsan написа:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790&postdays=0&postorder=asc&sta rt=135
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Да се похваля, днес си смених сензора за задна скорост. Тея италианци бая псувни изядоха докато си вкарам руката с ключа ...След това си смених и стъклото на дясното огледало и вече и то работи.Сега остава само една биричка да пийна... )

Коментар

Браво, браво, то ако чакаше от мене инфо за това огледало .... И аз бая се изпонадрах с тоз датчик.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X