Аз от Шел не зареждам отдавна, а Смарт картата ми си седи, преди им бях голям фен, но бензина им наистина не струва. Старата ми кола имаше проблеми при паленето заради бензиновата помпа и с нея лесно преценявах кой бензин струва и кой не. Като зареждах в Шел и палеше доста трудно, в ОМВ беше друга работа, тва с нормален 95, но разлика ИМАШЕ ГОЛЯМА. Така че тия тъпаци от Шел с измислените им смарт точки и разредения бензин съм ги отсвирил. С V-power беше същото, никаква разлика. Само V-Power Racinga май е добър, но той е нереално скъп.Иначе Любо, тия Александър Ауто ги намерих в нета след като ми каза за тях. Знам къде се намират, даже съм влизал в магазина.Според теб може ли да им се има доверие? Смисъл не искам да отида и да кажа сложете ми това масло..те да си го вземат и да ми сложат Tutela примерно..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Относно Шел - аз пък съм много доволен от V-Power racing безнина и продължавам да сипвам там - със или без точки и отстъпки. Колата работи прекрасно, пали от раз (имах проблеми в това отношение) и въобще съм доволен. При Шел проблемът е, че всяка бензиностанция се държи от различна фирма и затова няма гаранция за качество. Аз сипвам на Цариградско и съм доволен.Относно Александър Ауто - то хубаво да ги следиш, но мен ме помолиха да чакам отвън докато ми гледаха ходовата част...Не знам дали ще ме пуснат вътре. А за литрите - сигурно ли е, че и при нашите коли е 2,75? Знам, че са ни същите двигателите, но все пак да не би да е само за твоя модел...Не че е проблем да се долее де...
Коментар
-
сигурно е :D събира 2,9...но старото масло не може да се източи изцялозатова да сипят по-малконо отидете на място, където може да гледате какво ставааз ходих в един квартален сервиз (и добре че бях вътре, защото майстора-филисоф щеше да сипе и трите литра)филтъра за климатика си го сменете сами...въздушния не е като на моята и май е на неудобно място (трябва да погледна)
Коментар
-
Да,верно габаритите.Грешка.Техника при който ходих за ксенона работи с HID за Бургас. Четох тема ти за ксенона и лед габаритите и взех като твоя но 5000К,за което много ти благодаря.Поръчах на техника да измисли нещо за лед и той намерил едни съпротивления (18 ома,5W) днес ги пробвахме .Не дават грешка,но си греят. Имаше идея да ги изведем извън фара,но няма смисъл.Става дума за температура около 55 градуса.обикновените крушки греят повече,затова ги запои и ги сложи . Ще се опитам да ги снимам вътре както са."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Проводниците на съпротивлението влизат отзад в клемите на фасумката където си влизат другите кабели и ги запои,за да не мърдат .А от другата страна проводниците ги нави на спирала и ги резна малко да не стърчат. Иначе,аз нищо не съм купувал . Техника ми се обади и ми каза : Ела намерих нещо,пробваме ако ти хареса,слагам.Искаше ми 30 кинта,дадох му 50.( и това с труда) Просто ми направи кефа. Ако искаш,ще говоря с него и ако не ми каже от къде ги е взел,да го помоля да ги поръча Той,а аз ще ти ги пратя"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Хм. Сега ми намери занимание Тука има един много голям магазин за "ламби"Осрам ,утре ще го "превзема" И мен ме дразни сега жълтата светлина на халогените. Даже обсъждах няколко пъти с техника да се сложи ксенон на халогените ."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Телефон на техника :0887406606 Емо Намира се на 5 км .Ако влезеш откъм автоборсите се намира в ляво след кафето боядисано в зелено .Има малка табела "Ел.услуги" отляво. Ако искаш звънни ми ще видиш как е направено всичко и отиваш да го правиш.Утре съм "без грижи " . тел.Мтел 0885618988 ,0884005032 ;Глобул 0892457020."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар