аз съм вече на 30к км, още никакви проблеми сериознино от АИ са си същите малоумници, съгласявам се с горните мнения. Имах счупен прозорец - имат стъкло на склад, но нямат гуменото уплътнение? нема такава логика... 3 седмици съм седял без кола защото не държат елементарни резервни части на склад. между другото да попитам някой монтирал ли си е AUX изход сам? http://www.fiatforum.com/bravo/224536-fitting-aux.html за нещо такова става дума. Чудя се дали да не го направя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Същия кабел като на Либрата.... (за аукса). Само не мога да разбера защо този извод не е изведен фабрично..... Освен за да си поръчаш по високо ниво на оборудване където го има? Италиянска работаИ при либрата трябва да разкостиш конзолата цялата за да си го монтираш....п.с. за 10 години все можеше да еволюират малко добавяйки го... бахти някакво смотано кабелче е
Коментар
-
много неща не са изведени, например знаеш ли, че при много от модификациите добавянето на автопилот е въпрос на купуване на самия ключ и една пластмаса с дупка за под воланаи всичко останало - кабели и прочие - си е прекарано.всичко се прави максимално унифицирано, защото е по-евтино така, отколкото да се програмира поточна линия за модели без някакво си кабелче или друга джаджа, която струва 2 долара...всички коли са така, да не мислиш, че са само италианските...
Коментар
-
Не съм съгласен, или поне не на 100%На дисплея си пише AUX (по снимките от линка). На Либрата също на екрана изписва аукс. Може би може да се ползва за ’чейнджър ин’ ако се закачат и други кабеляци или се окъсят някой от другите крачета и тогава ще си го разпознава като съответно устройство някакво...
Коментар
-
е да , номерът е да си поръчаш blue&me , което струва бая кинти и има usb вход (така разпознава плейъра и на дисплея се изписват песните)но аз блутуут не ползвам, не искам да си връзвам телефона и blue&me не ми трябва...този кабел люже електрониката , че е вързан чейнджър, а връзваш айподединствено после управляваш през айпода - копчетата на волана няма да ти сменят песните, на дисплея на таблото ще си пише auxкомпромисен вариант е , но поне по-евтинняма ли още някой навит да пробва, да си делнем разхода по ключовете, че са 20 евро , което само за едно вадене на радиото ми се вижда повечко
другият варианте да се помоля в сервиза да ми го извадят и да викна само кабелчето по ebayп.с. ще требва да дойда на някоя среща най-накрая
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
зачетох се във френския форум за Браво (emzo ме открехна)попаднах на една тема за Браво на 80 000 км - M-Jet 150 с DPFколата е имала следните проблеми:- теч от пробка за обезвъздушаване на охладителната система- познатото похлопване в окачването- познатото потене на стоповете... теста на АвтоБилд за здравината на колата се затвърждава :D
Коментар
-
То и там е мъкаwww.stilo-club.comОт 1ия Стило раздел изчетох 56страници с теми.Адски много инфо събрах.Вече имам дори 5 поста ама един ме псува, че пиша на английски
-=Инсталирайте си този аддон за Файърфокс и само с един клик долу вдясно превежда всичко на английски.https://addons.mozilla.org/en-US/fir...nslator-fixed/
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар