Здравейте скъпи колеги, днес ми се случи следната интересна случка... карам си аз колата (fiat brava 1.9TD100) и спирам на един светофар... светва зелено и тръгвам 1-а 2-ра и изведнъж оборотите растат колата забива муцуната... давам 3-а зацепва и пак изведнъж някъде към 1600-2000 оборота забива муцуната... от там пак 2-ра нормално после 3-а и така без проблем... интересното е че се случва спонтанно когато си реши... случва ми се от 1-2 дена... иначе не усещам разлика във вървенето.. нещо друго което ми прави впечатление е, че понякога, но само по някога когато стоя и чакам на светофар колата за секунда притриса леко...оправя се и след малко пак притриса леко... не е винаги случва се понякога без значение дали е загряла или не...ако някой има представа дали 2-те неща са свързани или не... нека да ми пише...Благодаря на отзовалите се предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странни аномалии с ТД100???
Collapse
X
-
Tornado написа:Това с качването на оборотите прилича на въздух в сиситемата.Fiat Brava TD100
Коментар
-
naskobg написа:Ако правилно разбирам - форсира, но не ускорява. Съединител?Fiat Brava TD100
Коментар
-
spooni написа:naskobg написа:Ако правилно разбирам - форсира, но не ускорява. Съединител?
Коментар
-
naskobg написа:spooni написа:naskobg написа:Ако правилно разбирам - форсира, но не ускорява. Съединител?Fiat Brava TD100
Коментар
-
naskobg написа:Без да я пипаш, и придърпва? Така ли?Fiat Brava TD100
Коментар
-
Здравейте на всички пак... тъй като бях чел някъде из форума как да си проверим съединителя дали е за изхвърляне... днес слязох пред блока паркирах колата с/у един тротоар включих на 2-ра и почнах да отпускам съединителя лека полека и колата изгасна... повторих същото нещо с 3-та и пак загасна... после пак с 2-ра и пак загасна даже ако беше малко по-нисък бордюра щеше да си се качи без газ на него... След тази проба да отпиша ли проблеми със съединителя или все пак да си имам 1-о на ум???Fiat Brava TD100
Коментар
-
Kroko61 написа:С повече газ колега ,не я жали .Можеш да дръпнеш и ръчната-изгасне ли не е съединител.Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар