Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Решение за трудното първоначално палене на 1.4бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiriluz1 написа: Преглед на мнението
    Теста с датчика показва нищо. Показва че пали като го излъжеш ,но не показва защо...
    бисера на месеца.

Коментар

PM_u_bo написа: Преглед на мнението
      бисера на месеца.
      Е какво предложи ти след резултата от теста? Налягане ,помпа дюзи ,тъпа адаптация,регулатор.... Та какво е показал теста според теб? Пали като го охладиш ама кажи защо ? Само общи приказки и съвети за даване на пари. Това е бисера. Забравих , мерене на налягане ценен съвет за решаване на проблем при сменена бензинова помпа с вграден регулатор в нея.. Кажи си великото заключение и да се решават всички проблеми с всички Фиати по света и Амин.
      Последна редакция от kiriluz1; 27.09.2022, 22:27.

Коментар

Е какво предложи ти след резултата от теста? Налягане ,помпа дюзи ,тъпа адаптация,регулатор.... .
        Това трябва да се провери, защото

Та какво е показал теста според теб? Пали като го охладиш ама кажи защо ?.

показва, че промяна на количеството гориво и начина на запалване води до безпроблемно първо палене.

Само общи приказки и съвети за даване на пари..
        не можеш да възприемаш написан текст - описал съм къде може да е проблема , тоест какви компоненти трябва да се проверят за коректна работа.

Това е бисера. Забравих , мерене на налягане ценен съвет за решаване на проблем при сменена бензинова помпа с вграден регулатор в нея.. Кажи си великото заключение и да се решават всички проблеми с всички Фиати по света и Амин.
        Всяки конкретен случай си има конкретна причина. Ти си клавиатурния разбирач дето дава съвети без да е видял на живо колата, без да е замери един параметър и позовавайки се на форумни постове
        Съгласен съм с едно - АМИН !

Коментар

Това трябва да се провери, защото

показва, че промяна на количеството гориво и начина на запалване води до безпроблемно първо палене.

не можеш да възприемаш написан текст - описал съм къде може да е проблема , тоест какви компоненти трябва да се проверят за коректна работа.

Всяки конкретен случай си има конкретна причина. Ти си клавиатурния разбирач дето дава съвети без да е видял на живо колата, без да е замери един параметър и позовавайки се на форумни постове
          Съгласен съм с едно - АМИН !
          Правиш тест който променя няколко неща и колата пали,ама не знаеш защо,а не знаеш защото променливите са няколко . Ако разсъждаваш правилно би направил тест на едно нещо за да отхвърлиш или откриеш проблем. Така правя аз ,когато мога. А иначе след като знаеш неща дето другите не знаят кажи ги,или само да тъпчем на едно място и да връщаме назад. Нали си истински разбирач? Дай отговор ,не се крий зад общи приказки Малко по-назад питащият в темата също е определил какъв разбирач Click image for larger version  Name:	Screenshot_2022-09-28-12-37-37-962_com.android.chrome.jpg Views:	0 Size:	323,5 KB ID:	2757587 си, незнам колко хора трябва да те нахранят за да схванеш че начина ти на разсъждение може би не е най-верния,или просто си зациклил в една плоскост. Не е лошо,както казваш за мен и ти да четеш с разбиране. Иначе и аз мога да обобщя проблема като теб: или дюзи или помпа,или регулатор или свещи, мерене на налягане на гориво, дефектни нови помпи с кошници и куп " майсторски " изпълнения. И накрая едно "майсторско " проблема е или в двигателния отсек или някъде из колата. Това е професионалното мнението което си дал.
          Последна редакция от kiriluz1; 28.09.2022, 13:46.

Коментар

Аз не съм разбирач! Не мога да се сравнявам с теб! НАИСТИНА !
            Аз просто проверявам компоненти за коректна работа и параметри.

Коментар

Аз не съм разбирач! Не мога да се сравнявам с теб! НАИСТИНА !
              Аз просто проверявам компоненти за коректна работа и параметри.
              Е да де там си застинал, на налягане на гориво,цвят на пушека и още ала бала,а за десерт бегай на ходжа да ти направи бяла магия за палене и водородно почистване на пълнолуние ,щото колата не е пред мен.
              Аз съм имал лична кола с този проблем и нещата за които пиша съм ги правил,за щастие не съм ходил при такива "майстори" като теб и с Божията воля съм я карал 7 години и към 100К км. Единствен случай на не запалил двигател съм имал при умрял акумулатор. Един единствен път ,един единствен ден. Паленето на колата е било сутрин около 7 часа при всякакви температури и метеорологична условия.
              Последна редакция от kiriluz1; 28.09.2022, 13:55.

Коментар

Working...
              X