Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решение за трудното първоначално палене на 1.4бензин
Collapse
X
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнениетобисера на месеца.Последна редакция от kiriluz1; 27.09.2022, 22:27.
Коментар
-
kiriluz1 написа: Преглед на мнението
Е какво предложи ти след резултата от теста? Налягане ,помпа дюзи ,тъпа адаптация,регулатор.... .
kiriluz1 написа: Преглед на мнениетоТа какво е показал теста според теб? Пали като го охладиш ама кажи защо ?.
показва, че промяна на количеството гориво и начина на запалване води до безпроблемно първо палене.
kiriluz1 написа: Преглед на мнениетоСамо общи приказки и съвети за даване на пари..
kiriluz1 написа: Преглед на мнениетоТова е бисера. Забравих , мерене на налягане ценен съвет за решаване на проблем при сменена бензинова помпа с вграден регулатор в нея.. Кажи си великото заключение и да се решават всички проблеми с всички Фиати по света и Амин.
Съгласен съм с едно - АМИН !
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнението
Това трябва да се провери, защото
показва, че промяна на количеството гориво и начина на запалване води до безпроблемно първо палене.
не можеш да възприемаш написан текст - описал съм къде може да е проблема , тоест какви компоненти трябва да се проверят за коректна работа.
Всяки конкретен случай си има конкретна причина. Ти си клавиатурния разбирач дето дава съвети без да е видял на живо колата, без да е замери един параметър и позовавайки се на форумни постове
Съгласен съм с едно - АМИН !Последна редакция от kiriluz1; 28.09.2022, 13:46.
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнениетоАз не съм разбирач! Не мога да се сравнявам с теб! НАИСТИНА !
Аз просто проверявам компоненти за коректна работа и параметри.
Аз съм имал лична кола с този проблем и нещата за които пиша съм ги правил,за щастие не съм ходил при такива "майстори" като теб и с Божията воля съм я карал 7 години и към 100К км. Единствен случай на не запалил двигател съм имал при умрял акумулатор. Един единствен път ,един единствен ден. Паленето на колата е било сутрин около 7 часа при всякакви температури и метеорологична условия.Последна редакция от kiriluz1; 28.09.2022, 13:55.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар