Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Eeeeй Васко ...... как не се сетих да те забера ..... гледахме една либра с donna, да пиеш с нас едно кафе, да ти се оправи пияната кратуна
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я като обикаляте из салоните се оглеждай за Клио dCI,след 2002г.Няма значение с колко врати е.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

И с къв софт и кабел да го закача ?Мани ги ти френски .........-----------Колеги, търсим картер за ТД100 и предни пружини за ТД100 за другаря Васкони.Ако някой нещо чул, чел, видял и т.н. да казва.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ася иска такова или 206 HDI.Само не ми е ясно кога ще го кара. Няма оправия.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
            колега HDI съм чувал много лоши отзиви
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
              Колеги, търсим картер за ТД100 и предни пружини за ТД100 за другаря Васкони.Ако някой нещо чул, чел, видял и т.н. да казва.
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=65276Ще ме оставите без картер и де ще си наливам чорбата а?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ще предам на Васкони, мерси.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                  В никакъв,ама никакъъъъъъъъъъъв случай не взимай 206.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Tornado написа:
                    emzo написа:
                    Колеги, търсим картер за ТД100 и предни пружини за ТД100 за другаря Васкони.Ако някой нещо чул, чел, видял и т.н. да казва.
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=65276Ще ме оставите без картер и де ще си наливам чорбата а?
                    продаде ли го става ли за тд 100 дай цена на лични

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Нещо интересно на днешната среща ? Снимки някакви ? :P
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                        чакам снимки от днес и предложения за картер за бегачката

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          Princo написа:
                          Значи и аз чакам снимки.

Коментар

Princo написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            Princo написа:
                            Значи и аз чакам снимки.
                            свички чакаме снимки!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Здравейте, защо не дойдохте колеги? Снимки има само от ралито вчера, а от срещата -вечерта няма снимков материал.

Коментар

Здравейте и от мен!Ралито мина и не беше нищо особенно,ама тия картери на ТД100 много се чупят бе? Колегата Енчев и той търси такъв!Явно трябва да се слагат подложки на макферсоните!Подробности от колегата Торнадо.Той е с такива!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X