Здравейте, защо не дойдохте колеги? Снимки има само от ралито вчера, а от срещата -вечерта няма снимков материал.
Щото съм със спукан радиатор.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Здравейте, защо не дойдохте колеги? Снимки има само от ралито вчера, а от срещата -вечерта няма снимков материал.
Щото съм със спукан радиатор.
Търси някакъв 2-ра употреба ако е над 100лв новия!Не трябва да са много скъпи.
130 лв. е новия.Ясно,че ще е втора употреба.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Здравейте и от мен!Ралито мина и не беше нищо особенно,ама тия картери на ТД100 много се чупят бе? Колегата Енчев и той търси такъв!Явно трябва да се слагат подложки на макферсоните!Подробности от колегата Торнадо.Той е с такива!
ами чупят се бегачки са ни колите ниски бордюрите вискоки
Предполагам, че е алуминиев... Има ли кой да ти го завари? А аз си търся халоген за мъгла за Милтиплата ( стават и тези от Брава, Браво Марея) - нещо втора употреба и евтино, но все пак да свети....
Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар