О на батко гълъбчетата!Имам халоген и пружини.Идвайте по срещите и ще ви оправим. Нещо друго ново ау???Абе Емо помниш ли колко пъти му казваше за стандартни пружини и щях да му ги дам ей така ама той не та не!
ами дай ги де ама и монтаж искам аз съм мързелив е мога да ги сменя
О на батко гълъбчетата!Имам халоген и пружини.Идвайте по срещите и ще ви оправим. Нещо друго ново ау???Абе Емо помниш ли колко пъти му казваше за стандартни пружини и щях да му ги дам ей така ама той не та не!
ами дай ги де ама и монтаж искам аз съм мързелив е мога да ги сменя
еее Васко оцапай се и ти малко бе ти напоследък си много активен а цяла година немога да те видя
@Tornado - чакаме Васко да каже, аз не знам подробности.@nikolai91 - тази Неделя може да няма, а по принцип мислим да местим часа в 15.00 всяка Неделя.Дизел ли си ?
Здравейте колеги, нов съм във форума и искам да дойда на следващата сбирка... кога ще има такава
Колега,всеки задава този въпрос и сигурно е нормално.Заповядай всяка неделя от 15 часа на паркинга на Техномаркет.Пише го на 1-ва страница на темата.п.п Бензин ли си???
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
е и аз съм нов но чак от Бургас все в софето ли се събирате ???? или това е само за Ст.Загора .....П.С и за да няма изоставени ...дизелите ставаме с един повече моя милост
"НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
е и аз съм нов но чак от Бургас все в софето ли се събирате ???? или това е само за Ст.Загора .....П.С и за да няма изоставени ...дизелите ставаме с един повече моя милост
Здравей добре дошъл във форума, това е само за сбирките в Стара Загора но и идват и представители и от други градове
Коментар