Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде айде кой следи сериалите .....

Коментар

PB 5989 MP написа:
      то сичкото сме началници бре... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 свободно време колкото ти сака душа,пари кат вестници... турски сериали бол...
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
        PB 5989 MP написа:
        то сичкото сме началници бре... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 свободно време колкото ти сака душа,пари кат вестници... турски сериали бол...
        ох мамоооо колко истина има тука

Коментар

Racer GT написа:
          PB 5989 MP написа:
          това си е живата истина

Коментар

Re:

Tqnkata написа:
            и колегата секса86 е с нова регистрация ама нека той да си каже къв му е номера,че аз не можах да видя
            :D :D :D дам с нова регистрациа съм вече но съжалиавам 4е не дойдох на срещата но нямах време ина4е ето ми я регистрацииката :D :D
            Прикачени файлове
            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

PB 5989 MP написа:
              Аз не гледам Листопад....фен съм на Стъклен Дом
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                PB 5989 MP написа:
                Аз не гледам Листопад....фен съм на Стъклен Дом

Коментар

sUkI написа:
                  Утре сигурно бравото ще е на срещата , но със "новият" си собственик
                  иначе честиото на sukito за продажбата дано да е попаднало в добри раце и да го виждаме по често
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Racer GT написа:
                    PB 5989 MP написа:
                    .. ахаааа клатимандрахейра .... звъни по телефониииии ....
                    То па луд ли си уе?Объркал си реисо пич...
                    Защо не доведе детето- от малко да се ориентира правилно
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Пожелавам на всеки един колега ,който кара Фиат Стило да му изгори крушката отляво (шофьорската) ма късите светлини!

Коментар

PB 5989 MP написа:
                        Пожелавам на всеки един колега ,който кара Фиат Стило да му изгори крушката отляво (шофьорската) ма късите светлини!
                        Шо?
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Филмирал се е нещо.Ванка, свлая се гумата и подкалника и се сменя
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Браво бе Емо, браво!Неможа ли да ми го кажеш малко по-рано ...... снощи доло в гаража 1 час монтаж/демонтаж на крушка ..... как ти се струва .....?В такъв филм се вкарах ,че поедно време си мислих да разглобявам цялата муцуна да я сменя.Но след бая време се справих .... ама я сложих на обратно и ся пак трбява да я махам ...... п.п. представям си ако трябва да сменяш носача сигурно трябва да махнеш купето и тогава да го смениш ..... хаххахаххаха

Коментар

хахахахах, ми питай бе :PЕто ти четиво:http://www.fiatforum.com/stilo-guide...clubfiat-net/+ опит за систематизиране, ама само опит http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51880
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хахаахах честито Вие те собственик на ФИАТ.....ахахахахахахахахахха тва ми напомня на първия ми опит да си сменя крушката на халогена.И аз тогава си мислех да свалям бронята за една крушчица.Виждаше ми се невъзможно! :D :D :DАз пък имах друг проблем снощи и той е свързан с тъй нареченето АГУ.Значи заредих от бензиностанция Шел приблизително около 7-8 литра гориво,след което автомобила започна да се държи странно.Не можеше да задържа оборотите и гаснеше...и тва постоянно направо ме побъркваше!И едвам отидох на работа и днес сутринта като се прибирах все едно нищо не е имало.Държа се перфектно!Дори и "камшик" на оборотите не правеше,съвсем плавно и спокойно падаха до около 800.Аз си мисля , че най вероятно ми нахакаха някъква кофти газ,но защо тогава се оправи от само себе си?!
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X