http://www.vbox7.com/play:e83de2bb рейсърската кола си остава такава за винаги...
аххахаха ше се побъркам.....Иване....гледай за какво си пази толкова много време чисто новите гуми....да ги търкат под моста на ВХВП-тоМного лепи в седалката обърнете внимание шоФера като тръгва как се изпъва луда работа тия 300 магарета ти мани ми забелязахте ли постелките на седалките....умопомрачителни са
Коментара под клипа също е много як... Бравото е попаднало на професионалист...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
http://www.vbox7.com/play:e83de2bb рейсърската кола си остава такава за винаги...
аххахаха ше се побъркам.....Иване....гледай за какво си пази толкова много време чисто новите гуми....да ги търкат под моста на ВХВП-тоМного лепи в седалката обърнете внимание шоФера като тръгва как се изпъва луда работа тия 300 магарета ти мани ми забелязахте ли постелките на седалките....умопомрачителни са
Коментара под клипа също е много як... Бравото е попаднало на професионалист...
супер професионалист просто нямам думи....чесно на мен щеше да ми се свие сърчицето ако беше моято кола това
Колеги възнамерявам другата събота или неделя /16 ,17/ да скокнем с един колега до Димитровград на пазара за еФтин ксенон за колата!Цената на ксенона е варираща от 45 - 50лв. /комплекта 2крушки и 2 баласта/ и за количества имало и отстъпки!Мисълта ми е такава ,ако иска някой ,може да ми поръча и да му взема!Днес който дойде на срещата ще поговорим за тази тема и който иска ще го запиша за еФтин ксенон!Тук в Пловдив комплект ксенона е 90лв. ,а за тези пари може да се вземат 2бр. от Димитровград!Колега от форума е в момента с такъв ксенон и вече година няма никакъв проблем!Който има желание може и с мен да дойде ,няма проблеми!Чакам желаещи!
Колеги възнамерявам другата събота или неделя /16 ,17/ да скокнем с един колега до Димитровград на пазара за еФтин ксенон за колата!Цената на ксенона е варираща от 45 - 50лв. /комплекта 2крушки и 2 баласта/ и за количества имало и отстъпки!Мисълта ми е такава ,ако иска някой ,може да ми поръча и да му взема!Днес който дойде на срещата ще поговорим за тази тема и който иска ще го запиша за еФтин ксенон!Тук в Пловдив комплект ксенона е 90лв. ,а за тези пари може да се вземат 2бр. от Димитровград!Колега от форума е в момента с такъв ксенон и вече година няма никакъв проблем!Чакам желаещи!
ми ако наистина са по 50 лв аз искам един....за халогенчетата
Коментар