Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    Airfan написа:
    emzo написа:
    Дъвката му е цаката Къв спрей ?
    Задържащ и увеличаващ удоволствието
    хахахахахахахах жоро цепиш бате... еиииии супер иначе без абарт за къде сме....
    Имах предвид задържащ корозията и увеличаващ удоволствието да си гледаш колата с черни основи на огледалата. Иначе браво на абартовия!

Коментар

много народ се субирате за италфеста браво.
      jtd

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Red Storm написа:
        emzo написа:
        Колко от Вас ще ходят на Италфест ?
        И ние с Добруджанеца ще идваме.С бързия Голф.
        Ти ако дойдеш с Гоуф аз лично ще си напълня багажника с бухалки и с кирки и познай с Бързия Гоуф какво ще стане.Но попринцип аз няма да мога да дойда на Итал събора, но повярвай ми ако се появиш с Гоуф ще дойда спец за теб, да мога да се гавря с ш _ ба _ aта марка!
        Не ме карай- ще ти приготвя "Майна"подарък
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

о банда неделя мисля да ви посетя

Коментар

Честит Рожден Ден на нашия колега Sasho_Izgrevда са ни живи и здрави той и бравото и приятно прекарване на празника!

Коментар

ЧРД и от мен Сажда, скайпа ме просветли преди малко Жив и здрав да си и да почерпиш
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ЧРД Сашек, жив и здрав и много безаварийни км! И далеч от ягодовския път!

Коментар

а честито и от мен ние ония ден се засякохме из Смирненски
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

PB 5976 BC написа:
                    Честит Рожден Ден на нашия колега Sasho_Izgrevда са ни живи и здрави той и бравото и приятно прекарване на празника!
                    Ша се прави двоен празник,здраве и живот... Fiat BRAVO Racing&Dancing TEAM....
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

благодаря Ви много колеги, поласкан съм

Коментар

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Сашо Изгрев и от мен ! П П - Винаги можеш да разчиташ, ако мога да помогна разбира се ! (това важи за всички колеги от този Форум)

Коментар

didoterziev написа:
                          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Сашо Изгрев и от мен ! П П - Винаги можеш да разчиташ, ако мога да помогна разбира се ! (това важи за всички колеги от този Форум)
                          Ти къде изчезна бе човек?

Коментар

Ами тва лято се отдадох на ... работа, и ей го резултата 4-месеца липса

Коментар

didoterziev написа:
                              Ами тва лято се отдадох на ... работа, и ей го резултата 4-месеца липса
                              Ей направи пачките

Коментар

Пачки не ама попълнихме гаража с още един ФИАТ ДУКАТО 2.3 мултиджет 120коня 2008г. МАКСИ

Коментар

Working...
                                X