Па да му бяхте пуснали тема ли, кво ли? Честито и от мен, колега! Ние ще пътуваме от Пещера, не щете ли да ви забършем някъде по пътя? И то ще е, ако Иван няма да има ангажимент на Италфеста, за който ще трябва да бъде там в 8.00 сутринта.
колежката е много права трябваше да пуснем тема за нашия скъп колега
колеги по друг въпрос да пиша.Някой ако има да ми услужи с 15-ка джанта ще съм му адски благодарен много ми е спешно моля Ви се колеги ако имате помагайте
колеги по друг въпрос да пиша.Някой ако има да ми услужи с 15-ка джанта ще съм му адски благодарен много ми е спешно моля Ви се колеги ако имате помагайте
Приятели мерси още веднъж!Няма нужда от специална тема и тази свърши работа...важно е уважението!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Аве Матей замина за Истанбул уж за в събота само и изчезна... лошо. Дано всичко е наред.
Прибрах се снощи късно и днес сутринта ходих до Несебър. Капачката не ми трябва,за Италфеста ще съм с друга кола. Емо,тва Стило много гори бе-6,1/100км.Обаче Истанбул-Пловдив,през Гърция,го направих за 4ч и 20мин. Жоре,не издържах без чип и още на Лукойла на Кемера го боднах.
Капачката не ми трябва,за Италфеста ще съм с друга кола. Емо,тва Стило много гори бе-6,1/100км.Обаче Истанбул-Пловдив,през Гърция,го направих за 4ч и 20мин. Жоре,не издържах без чип и още на Лукойла на Кемера го боднах.
На теб как ти стиска да караш с превишена скорост в гръцко?
Е хайде де ... колега покажи какво си имаш ..... толкова време го чака!Недей се спотайвай!
имам си нещо....направено с много труд!Искрени благодарности към всички които помогнаха по някакъв начин за да го имам...те си знаят имената няма нужда да ги пиша!и снимки ще има...
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Е хайде де ... колега покажи какво си имаш ..... толкова време го чака!Недей се спотайвай!
имам си нещо....направено с много труд!Искрени благодарности към всички които помогнаха по някакъв начин за да го имам...те си знаят имената няма нужда да ги пиша!и снимки ще има...
Коментар