трябва да се направи една акция да се напи6е един текст с мястото и 4аса на срещата и да се почне подрет на номерата да се пращат ЛС. тва е единствения вариянт
трябва да се направи една акция да се напи6е един текст с мястото и 4аса на срещата и да се почне подрет на номерата да се пращат ЛС. тва е единствения вариянт
Защо първо не обърнеш внимание, колко души от ВТ са активни във форума?
Защо първо не обърнеш внимание, колко души от ВТ са активни във форума?
Така вече се знае за един човек! аз съм вторяи! а кой ще е 3-тия 4-тия и т.н.????????????????????????????????????
Аз, колегата PuntoSX, колегата coolboby. То хубаво да сме стотина, но....
Еййй браво бе а мен къде ме забравихте.Ама с този час на среща в неделя хич не сте го измислили добре.Неделя вечер изобщо според мен не е време за срещи.Затова и тази вечер без мен ,аи без това още се оглеждам за превоз от Афган към България.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Другата неделя може и да е с теб срещатата...Много се извинявам на колегите, но днес може би ще пропусна срещатата..Извинявам се предварително ..
С този час 19.30 и мен няма да ме има другата неделя ,а и друг да е покрай еуфорията от моето завръщане в България едва ли близките ще са съгласни с това.Така ,че не обещавам за другата неделя нищо и да не забравяме ,че имам да прелетя 4500 км.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Еййй браво бе а мен къде ме забравихте.Ама с този час на среща в неделя хич не сте го измислили добре.Неделя вечер изобщо според мен не е време за срещи.
Ам младежи ко да ги правиш като мръкне и се събуждат И аз по - горе бях писал за среща в ранния следобед ама леко ме понападнаха :D . И все пак си мисля че поне за зимния сезон срещата трябва да е с различен час.
Еййй браво бе а мен къде ме забравихте.Ама с този час на среща в неделя хич не сте го измислили добре.Неделя вечер изобщо според мен не е време за срещи.
Ам младежи ко да ги правиш като мръкне и се събуждат И аз по - горе бях писал за среща в ранния следобед ама леко ме понападнаха :D . И все пак си мисля че поне за зимния сезон срещата трябва да е с различен час.
ти и Mindzu със сигурност сте там нали ? да знам и аз кво да правя :P
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар