Еййй браво бе а мен къде ме забравихте.Ама с този час на среща в неделя хич не сте го измислили добре.Неделя вечер изобщо според мен не е време за срещи.
Ам младежи ко да ги правиш като мръкне и се събуждат И аз по - горе бях писал за среща в ранния следобед ама леко ме понападнаха :D . И все пак си мисля че поне за зимния сезон срещата трябва да е с различен час.
ти и Mindzu със сигурност сте там нали ? да знам и аз кво да правя :P
Аз и Боби може да дойдем по някое време :D Както каза the_biggy ,може да поизчакате 10 мин на паркинга .Оглеждайте се за зелена Брава ,че момчето не познава никой ,освен мен
Смятам че имаме напредък. Този път бяхме 6 човека и даже снимки си направихме накрая Неразбрах защо обаче колегата JacK`DanielS предпочете да остане в колата, а не да се качи при нас?!
аве мааму стара недейте така бе аз паркирах колата там зад едни фиатки имаше двама човека пред мола ама като неви познавам. аз щях да сляза от колата ама имахме малак спор с жената и докато си приказваме и те изчезнаха някаде навътр извинявайте ама ко да напрая слевващия път никаде не тръгвам с жената само главоболия хахахаха. извинете ме че така стана!
който пил кафе пил който не само може да съжелява Мина иначе добре са станали някой от снимките.. онея трябвало просто по отблизо за да се вийдаме, но карай се файда
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар