Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз няма да мога в 8ч. а и май ще съм на РД тая вечер.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз ще дпйда.. на бачкане съм до 6, ма ще дойда с жената
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

каде ще се чакаме 8 часа ???

Коментар

SilenceR написа:
            кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...
            да но майстор Мимо днес неможа да нацели цвата от 4 различни нито един не е моя.но дано утре да стане и в неделя ще съм с кола.Пък за днес ако Митака се смили над моята мила персона и аз ще дойда. :D
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

голяма бурря ще се сипе днес.. ! може и камъни да падат пфф
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ирфане: обади ми се към 8 без нещо!Чи кво като вали дъжд нали курника не капе ай 8ч. на Петрол

Коментар

ок митак ам добо каде е бре не сер чува
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                    Абе момчета кога и каде се сабирате с фиатите да доида и аз че в моя умрелия град тапотиа от сякаде от Павликени съм

Коментар

колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :D

Коментар

alpinee написа:
                        Irfan написа:
                        Абе момчета кога и каде се сабирате с фиатите да доида и аз че в моя умрелия град тапотиа от сякаде от Павликени съм
                        Хахахха,Павликени убави хОра )))))) Ако идваш насам,да взема да ти поръчам две три порции уши да ми донесеш от "Трафото" мисля,че така се казваше оная кръмча до бензиностанцията Никъде досега не съм ял ушите толкова вкусно сготвени )))
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

SilenceR написа:
                          колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :D
                          ами можи но каде точно на някои бензиностанция или?

Коментар

alpinee написа:
                            SilenceR написа:
                            уф че съм и аз ...... забравих да ти кажа , хахана стадиона се чакаме , до ледената пързалка (главния вход) ти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D

Коментар

SilenceR написа:
                              alpinee написа:
                              SilenceR написа:
                              уф че съм и аз ...... забравих да ти кажа , хахана стадиона се чакаме , до ледената пързалка (главния вход) ти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D
                              е как колко зор видях с тъз темпра цяло лято ремонти амааа вече е бомба

Коментар

аз предлагам Неделя 15ч. на Стадиона?!?някой против има ли?Ей Сашо ето че си намери саотборник Колека "alpinee" от Павликени познамвам 2-ма човека единия беше със темпра 1.8 сива (Димитър) а другия е с една Алфа 1.3 боксер (ама забравих как се казва) ако ги знаеш сабирайте се и хващайте пътя за Търново

Коментар

Working...
                                X