Живко дай малко от твойта ваксина на типото и за нашите коли , та и те да не се разболяват :P :D а какво стана с тия джанти от мареата , доколкото помня в някоя тема мислеше да ги сменяш с други 15-ки , или съм се заблудил нещо ?
а какво стана с тия джанти от мареата , доколкото помня в някоя тема мислеше да ги сменяш с други 15-ки , или съм се заблудил нещо ?
Алуминиевите джанти с летните пирелита са сабути от колата и дремят в гаража, като колата е със зимните джиславеди и стоманените джанти. Просто нямам кинти за сега за други алуминиеви и така. Иначе имаше във форума готини оферти.
Колеееги довечера го дават яко поледици.... ако не вали някой нещо кафета.. полигони.. ако е хубав снега и аз ще се кача с мойта кола хихихи
абе ти личен живот нямаш ли,че само полигони ти в главата Ако толкова често излизах за "полигони" като теб,жената щеше вече частен детектив да е наела,да ме следи за любовница
абе ти личен живот нямаш ли,че само полигони ти в главата Ако толкова често излизах за "полигони" като теб,жената щеше вече частен детектив да е наела,да ме следи за любовница [/quote]абе той по цял ден освен да клати какво друго прави че да му наемат дедектив и вечер като всеки нормален младеж излиза по кафета
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар