Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the_biggy написа:
    Що годе добре се получи .. не бяхме много, но спорта и инициативата е важна :P
    Инициатора се изложи много.Кой беше?
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Аз довечера но за в неделя съм навитак да ходим да дръпнем някъде, ама да не е на полигона, щото там се събират много самоубийци, пък и не ща да ме гледат къв съм смотан :D
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        Аз довечера но за в неделя съм навитак да ходим да дръпнем някъде, ама да не е на полигона, щото там се събират много самоубийци, пък и не ща да ме гледат къв съм смотан :D
        то и аз така мисля-много са.
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Ам баджанак аз си мислех за тебе.. ама те нямаше в скайп а и не си отървал много , шото не беше кой знае ко а главния инициатор е Боби мисля
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз ей сега отивам да разривам пунтака и да направя едно русенско :Dтука не спира да вали
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Русенското варено разправят, че хич не е почиствано, по-зле е пътя отколкото тука, имай предвид.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........тряя да питам някой колега от тоя край , как е пътя там
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

няма такъв !! ьхах http://vbox7.com/play:266b4f6a !
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    няма такъв !! ьхах http://vbox7.com/play:266b4f6a !
                    тва го гледам за стотен път и всеки следващ се пръсвам повече от смях,тоя ще ме умори "да припадаааааа" хахахахаха
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

или пък като вика точкаааааааа , точкааааааааа роска тоя ще те отнесе като куцо пиле домат :P :P
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

тоя незнам с кво се гони ама мене днеска ме гониха с КАМАЗ на полигона хахах баси якото беше искаше да ме бие хахахах. като се видим ще разпраям подроности

Коментар

бяга от ръждата човека кво да прай Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

SilenceR написа:
                            днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........
                            Що не направи тест на Савата Аз днес си покарах , че и се забих в един паркинг , но си издрапах доволно :D Една Лагуна до мен не успя обаче ... Но като че ли Нокиана се държеше по-добре , а и има по-брутална шарка все пак
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Бааах му работата.. не мога да запаля изобщоо... тука са мъчихме , нещо свести ии по надолнище пак не иска, че виках да ме теглят, абе мам си джес.. май смотания бензин от картала с вода го разреждали ли кво.. и може да е замръзнал.. ся ще сложа 98 да пробам кво ще стане
                              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                                Бааах му работата.. не мога да запаля изобщоо... тука са мъчихме , нещо свести ии по надолнище пак не иска, че виках да ме теглят, абе мам си джес.. май смотания бензин от картала с вода го разреждали ли кво.. и може да е замръзнал.. ся ще сложа 98 да пробам кво ще стане
                                ти добре ли сииии... как ще го месят с вода хахахаха ти сменя ли водна помпа? ако си сменял ако неса ти стегнали ремака може да е прескочил зъби можи и от много неща да е

Коментар

Working...
                                X