the_biggy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
van_dal написа:Аз довечера но за в неделя съм навитак да ходим да дръпнем някъде, ама да не е на полигона, щото там се събират много самоубийци, пък и не ща да ме гледат къв съм смотан :Dне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........тряя да питам някой колега от тоя край , как е пътя тамCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
s00rry написа:няма такъв !! ьхах http://vbox7.com/play:266b4f6a !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
SilenceR написа:днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Бааах му работата.. не мога да запаля изобщоо... тука са мъчихме , нещо свести ии по надолнище пак не иска, че виках да ме теглят, абе мам си джес.. май смотания бензин от картала с вода го разреждали ли кво.. и може да е замръзнал.. ся ще сложа 98 да пробам кво ще станеMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Бааах му работата.. не мога да запаля изобщоо... тука са мъчихме , нещо свести ии по надолнище пак не иска, че виках да ме теглят, абе мам си джес.. май смотания бензин от картала с вода го разреждали ли кво.. и може да е замръзнал.. ся ще сложа 98 да пробам кво ще стане
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар