http://novinitepro.bg/bin/video.php?media_id=60642587§ion_id=1&article_i d=3173118ArticleId=346504 Айде колеги ето го клипа, който ни направи известни Търновци
Ако не се прочуем с простия,с какво друго Това ми било "спорт". Май докато някой не се натроши няма да им дойде мозъка... П.п Биги,ти на колко форума на срещи ходиш бре
Роска на мен по ми харесва търновското пунто, дори смятам, че външно си е много добре, няма смисъл да го циганиш допълнително.
Да , само да се махне тоя комарник отпред . Доста зло изглеждаше така Лепенките леко загатват ... Преди време беше доста читаво и на теория около 240 кс , сега не знам Но преди половин година и повече го гледах в същата автокъщаАз лично съм за търновското , другото има хубава джанта и прагове , но лесно се прави това ... Врачанското е вариант , ако мислиш , че няма да може да продадеш твойто , а онова ще се лапне по-бързо А и щом е чист бартер
Да вметна извън темата. Преди час и нещо бях на полигона. Много насрано е положението. Лед и отгоре сняг. Оня джип няма овладяване. Преди това пак бях там само, че с друг джип, еми пак същото!
аз лично щях да предпочета врачанското сменяш колата и то без пари при все това, че пазар няма (за коли) :D
Роска и аз така мисля,търновското и аз съм го виждал отдавна в автокъщата.Пък и друго си е оптичния тунинг,за другото остави да се погрижи Митака,ще стане и по-добро.Аз съм за Враца-нека гласуването започне сега.А и на който неще да гледа дрифтове да върви в парка и да играе шах.Там сигурно е по-интересно пък и по-безопасно.Дрифта си е официале спорт и си има федерация и е легален.Това че момчетата няма къде да тренират е вина на държавата.Ако си има писта където безопасно може да се провеждат със сигурност ще е добре.Това е моето мнение.По въпроса, че са с BMW-та,така както ние нямаме пари за FIAT 2009,така и те нямат за нисан-скайлайн.
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Врачанското пунто нещо не ме радва външно.... мн претруфено е,(аз съм фен на изчистения вид)а и с тия ниските прагове, но ако те кефи прави бартер , поне е карано.това търновското също е мн злобно , ама дето викат другите от колко време седи в къщата...Недей се хвърля на много много коне и ГТ-то(Врачанското) ще ти е достатъчно...ако ти е писнало от бравото вече прави чист бартер и жули ....
ами в крайна сметка долу горе ще ми стъпят и двете едни пари за врачанското ще имам към 500 лв разходи с прехвърляне , обслужване , тоя пич иска да си взема джантите или да му дам някои лев там 200 лв ли кво беше , а за другото пак ще додам има няма 500 лв само че трябва да попоизчакам докато се продаде пф ...
Коментар