Адаш, викаш пунтото ти много вари ся а  ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка
 ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка  ко ше кажеш
 ко ше кажеш  

ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка
 ко ше кажеш  

Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше
 Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше  Завоите със 60 се вземат, гумите реват
 Завоите със 60 се вземат, гумите реват 

а по ГПС 0
 а по ГПС 0  

Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше
 Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше  Завоите със 60 се вземат, гумите реват
 Завоите със 60 се вземат, гумите реват 

ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка
 ко ше кажеш  

апък за полигона никъв проблем ше прайм дрифт съзтезания
 апък за полигона никъв проблем ше прайм дрифт съзтезания  
  Баджанаккккккккккк що ща няма вееееее .. тряя да ръсим простотиии да та ева
 Баджанаккккккккккк що ща няма вееееее .. тряя да ръсим простотиии да та ева  

но поне в понеделник
 но поне в понеделник  ще се видим
  ще се видим

ще сменяме някой неща
 ще сменяме някой неща  немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"
 немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"  

, там ли погуби капутя . ?!
 , там ли погуби капутя . ?!

Елена,Елена-само ла..а,цигани и ....хахаха-оптика  Вий в Търново нямате такава технология,ние на мангалите им пускаме
    Елена,Елена-само ла..а,цигани и ....хахаха-оптика  Вий в Търново нямате такава технология,ние на мангалите им пускаме  

Митак,тая седмица ще видя вече наистина да докарам таратайката,да и оправите капачето за резервоаря и да видите може ли да се разбере къде ми "бяга" антифриза...Само не знам дали ще мога аз или ще я дам на брат ми да я вземе после
 Митак,тая седмица ще видя вече наистина да докарам таратайката,да и оправите капачето за резервоаря и да видите може ли да се разбере къде ми "бяга" антифриза...Само не знам дали ще мога аз или ще я дам на брат ми да я вземе после  С тая Елена все след 18,30 се прибирам и няма как да ви хвана отворено...Нали сутрин към 8,30 мога да намеря там човек,че по-късно няма как да мина,а за деня,аз ще ти пиша лично предварително ,да видим ще имате ли време
  С тая Елена все след 18,30 се прибирам и няма как да ви хвана отворено...Нали сутрин към 8,30 мога да намеря там човек,че по-късно няма как да мина,а за деня,аз ще ти пиша лично предварително ,да видим ще имате ли време

Коментар