Ам който бие ръчни без окачване по - добре да не го прави.. че снощи колата подсочи и ми са счупи пружината на пътя преди дома ..... и ся айдеее чак довечера вари я прей и то на място ..
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Ами палец! Как ще подскочи бре, да не си ударил в дупка. Явно и е било дошло на пружината, тя си поема големи натоварвания и без да подскача. Ей ако знаете на баща ми колата колко пъти съм я вдигал у въздуха и нищо и няма на гадината
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Може да е за хубаво, сигурно я правят като по филмите, един слой грунд-съхне, слой боя-съхе, 2-ри слой пак съхне и лак 2-3 ръце със съхненето и печенето :P и после 3 бона за боядисване....
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
кво да ти кажя бре пффф .., само ме въртят стая кола една седмица я боядисват ... и още не е боядисана .... МАЙСТОРИ ! кой знае кога ще стане ... ;ш
ама още ли не ти е боядисана колата бе когато си я вземеш готова казваш на бояджията сега и аз ще ти дам парте след един месец
ми не е ами .... ся последното оправдание беше че спрели тока ... и два дена нямало да имало ток сменяли някви.., жици .. и чак към понеделник .. кво да ви кажя направо незнам
ех какво да ви кажа всички майстори са един дол дренки майстор ли е не ми го хвали ам поне да е твой човек под око да ти е че е важно да има контрол иначе работата ти е спукана не се вайкай те аз сам минал по този път
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
е то е ясно ,че майстора винаги е виновен.... ама Росене не се очайва толкова бърза..... ся може и боята да разлей и кво ли още .. не се оплакваи ! виннаги може още
ех какво да ви кажа всички майстори са един дол дренки майстор ли е не ми го хвали ам поне да е твой човек под око да ти е че е важно да има контрол иначе работата ти е спукана не се вайкай те аз сам минал по този път
тия ги приказвай на някой друг. има хора и хора... и аз имам един мой човек който ми е под око ама какво от това. просто някой хора не ценят приателството. не слагай всички под общ знаменател!!!
Коментар