Хвалба: Днес екипирахме бащата с Fiat Bravo GT JTD105 Става третия Фиат в семейството ! Оплакване: В колата не остана нафта, финансовата криза - няма пари, и след 2 дни почивка съм по-уморен, от колкото след 4 на работа !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Припичам се като змия на слънце пред вратите на офиса.И слушам - http://www.youtube.com/watch?v=-7TsdzX6FZ4ХвалбаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 2
emzo написа:Навънка е изпекло слънце, а улиците така са се изпичили Гоооляма разодка си направи. В работно време Все хвалби.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
emzo написа:Навънка е изпекло слънце, а улиците така са се изпичили Гоооляма разодка си направи. В работно време Все хвалби.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплакване: Скоро не бяха ме глобявали. Днес си изпросих едно фишче по най-тъпия възможен начин...Спускам се по надолнище по платно с две ленти в моята посока. В края на надолнището - светофар, като лявата лента е само за наляво, дясната - само направо. Още отгоре виждам как светофара свети зелено, а колоната от 3-4 коли и камион в дясната лента не тръгват. Решавам че не си струва да хабя спирачки и минавам в лявата лента и продължавам направо. Чак тогава забелязвам грешката си - пред камиона - патрулка... тръгнаха след мен и когато стана широко ми пуснаха буркана и ми показаха палката през джама... Викам им - бе аз толкоз рядко нарушавам правилата, и вие веднага ме хванахте - пък единия вика - да, да, рядко. Днес на обяд мина с мръсна газ покрай полицията Което си е верно - верно, ма не знам да има някъде определение на "мръсна газ" и още повече - да е забранено... Както и да е де, 20 лв за нарушаване на маркировката...Ще платя утре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар