Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Днес екипирахме бащата с Fiat Bravo GT JTD105 Става третия Фиат в семейството ! Оплакване: В колата не остана нафта, финансовата криза - няма пари, и след 2 дни почивка съм по-уморен, от колкото след 4 на работа !
    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Припичам се като змия на слънце пред вратите на офиса.И слушам - http://www.youtube.com/watch?v=-7TsdzX6FZ4Хвалба
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: Не ми се работи на това хубаво време
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Похвалвам се - преди малко си прибрах колата от при колегата stenli, където ми смениха съединителя. Не мога да я позная, сега карам съвсем друг автомобил - съединителят работи само с поглед и педалът се движи изключително лесно. Кеф!
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Навънка е изпекло слънце, а улиците така са се изпичили Гоооляма разодка си направи. В работно време Все хвалби.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

emzo написа:
              Навънка е изпекло слънце, а улиците така са се изпичили Гоооляма разодка си направи. В работно време Все хвалби.
              хихи...,, изпичили ’’....колко лафове имам да уча още
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

emzo написа:
                ВЕрно е. Усещам силен прилив на тестостерон. ОплакванеХвалба: Имал съм и Убавици на работа. Странно, до сега не ме впечатляваха. Хубавото време ми влияе на нагона... :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  ... Хубавото време ми влияе на нагона... :D
                  е то с кой не е така?
                  Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                  Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Хваля се: Утре кошничката ще е оправена
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Началника има рожден ден и навсякъде покрай мен хранителни изкушения от всякакъв вид - оплакване.Уважих само вратните пържоли и лешниците
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз да се похваля от както съм на газ голямо обикаляне на България
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплакване: Скоро не бяха ме глобявали. Днес си изпросих едно фишче по най-тъпия възможен начин...Спускам се по надолнище по платно с две ленти в моята посока. В края на надолнището - светофар, като лявата лента е само за наляво, дясната - само направо. Още отгоре виждам как светофара свети зелено, а колоната от 3-4 коли и камион в дясната лента не тръгват. Решавам че не си струва да хабя спирачки и минавам в лявата лента и продължавам направо. Чак тогава забелязвам грешката си - пред камиона - патрулка... тръгнаха след мен и когато стана широко ми пуснаха буркана и ми показаха палката през джама... Викам им - бе аз толкоз рядко нарушавам правилата, и вие веднага ме хванахте - пък единия вика - да, да, рядко. Днес на обяд мина с мръсна газ покрай полицията Което си е верно - верно, ма не знам да има някъде определение на "мръсна газ" и още повече - да е забранено... Както и да е де, 20 лв за нарушаване на маркировката...Ще платя утре.

Коментар

Хваля се : намерих си работа
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                              Хваля се : намерих си работа
                              КАКВА
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба: След малко тръгвам за троянския балкан.Малко да отдъхна за 2 дни, че скоро ме чака дълъг път. :D
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X