То си е за хвалба. Подарък е.Ако си я беше купил, щеше да е за оплакване. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:След седмица дебнене и ходене по майстори къде ми се губи антифриза(литър за около 30 километра) днес го хванах най-накрая(случайно-реших да си налея течност за чистачки).От водната помпа.Оплаквам се:Трябва смяна на помпата.туи незнам как да го пиша-засече се времето за смяна на ремъка,маслото и антифриза със ремонта.FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
миг невнимание и вече си татко
Коментар
-
оплаквам се: опитах се с полир паста да си изчистя някои дръскотини по-малките се изчистиха или по-точно избледняха, но по-големите (дълбоки) - не.хваля се: ходих на чичо доктор за колата (контролна проверка за зимата) и всичко е наред - готов съм за зиматаFiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Хваля се: Направих си проверка на разпръсквачите и всичко е в нормите, за което искам да изкажа благодарности на emzo и другите участвали в предоставянето на супер полезното ръководство за тестване :D.Оплаквам се: днес преди обяд блъснах едно коте с колата, за което много ме е жал, но беше неизбежно...
Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Хваля се: най-сетне ми оправиха лаптопа.Пак съм на линия.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар