оплакваш защото ти е трудно да работиш сам или те е яд, че колегата е на море ? хваля се: най-вероятно довечера ще видя приятели
скучно ми е сам
ами ела при нас ще е весело
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Оплаквам се - Бесен съм, в 17.30 днес скъсах жилото на съединителя на Централна Гара - За щастие бях първа кола на светофара Никой от колегите (от работа) не "рачи" да ми окаже помощ Жилото на 3 месеца "MALO" прекъснато на най - тъпото място където няма прегъване и триене ...... Отказвам да спомена от къде съм го купил, за да не се обяснявам после (Който държи на лично може) ...... Хваля се - С приятелката ми в същото време докато си седяхме на светофара решихме да си направим "наздраве" с вода..... Вдигна ми го ....... самочувствието...... и ме накара дори да съм щастлив и "цъфтя", че е до мен в такива ситуации .... на скъсан съединител (Първа кола на светофара на Син Сити), ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата", да се возим без парно в най - големия студ (блокирал термостат) - и всичко го приема с усмивка и обича Фифка (Бравичката) имам чувството дори повече и от мен.....Равносметката и повече от добра - Първо, че имам такъв човек до себе си (приятелката ми)! Второ заради това че е празник (9 Септември)! И Трето - преди час и половина Фифка има ново жило ......... някаква марка. Първото което намерих в магазина преди да затвори. Инсталирах чисто новия Хардуер в моята мила, миличка Фифка и сега "Летя със колата, летя със колата....." И накрая - Фиат са "Отвратителни коли" - Носят на собствениците си само Щастие и Наслада! Карат ги да се чувстват Различни и Специални.Ако не Ви харесват - Дайте ги на мен ......... искам аз да се "Мъча" с тях!
ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата"...
Наистина е ужасно. Преживяхме го преди 2 дни - с току-що закупеното Браво от автокъщата така тракаше от София до мотела на Ихтиман, където се усетих от какво може да е и всичко се оправи. Естествено карах бавно (80-90) до там, но тъй като колата беше току-що закупена, а това тракане започна чак след като излязохме от София на магистралата, какви ли мисли не ни минаха през главите...И после такова едно облекчение... Това беше и хвалба и оплакване!
ужасно тракане (Плевен - София), което се оказа незатегната джанта от "Гумарницата"...
Наистина е ужасно. Преживяхме го преди 2 дни - с току-що закупеното Браво от автокъщата така тракаше от София до мотела на Ихтиман, където се усетих от какво може да е и всичко се оправи. Естествено карах бавно (80-90) до там, но тъй като колата беше току-що закупена, а това тракане започна чак след като излязохме от София на магистралата, какви ли мисли не ни минаха през главите...И после такова едно облекчение... Това беше и хвалба и оплакване!
Найстина си е голямо треперене докато разбереш, какво му има наистина.... Минава ти през главата всичко и си мислиш винаги най-лошото. Добре, че и ти си го открил навреме, аз не изтърпях и оставих колата в сервиз. След като разбрах за какво става на въпрос наистина ме хвана яд, че не погледнах това. А и човек откъде да му дойде на ум, че от гумарница няма да завият болтовете качествено.....
Било е слабо - 3.5 по Рихтер, обаче на два километра западно от София и на дълбочина два километра. Разтресе обаче много здраво, просто защото дет се вика е било под задниците ни. Аз съм на втори етаж и разлюля здраво, представям си на високите етажи кво е било....
Писна ми да получавам неприлични предложения! Оплакване.
какви ? от кого ?хвалба: довечера съм на гости !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар