Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

r.punto написа:
    Л.Росене колата ти има нужда от дино като я закараш на Орлин тои какво?ще и замери смесите?!ще я мапне на магистралата?!че разбира той Ок това е яко но само на дино ще и се видят проблемите.
    Аз ли съм луд или ти , я си прочети сега какво си написал и пак ми пиши Написал си :но само на дино ще и се видят проблемитети твърдиш че диното ще му решат проблеми , а в горния пост казваш че кола с проблеми не се кара на дино - Последно ?Като ти казах да четеш и да мислиш преди да пиеш май не съм те лъгал виж си собствените думиАре са да ми се извиниш
    Power Under Pressure

Коментар

Бацко ...на дино ще видят и решат проблемите относто настроиване/мапване на колата,как и работи Екуто,имали нужда от ново настроиване а то 90% има нужда.За другото има диагностика за това не трябва дино.Избирателната пропускливост е хубаво нещо

Коментар

r.punto написа:
        Бацко ...на дино ще видят и решат проблемите относто настроиване/мапване на колата,как и работи Екуто,имали нужда от ново настроиване а то 90% има нужда.За другото има диагностика за това не трябва дино.Избирателната пропускливост е хубаво нещо
        Бацко сега кой е крив аз или ти , между ( до )настройка и решение на проблеми са 2 коренно различни неща , и на дино няма да му се видят проблемите освен ако не излязат на чист въздух да подишат , на диното ще му се видят смесите , предварение и буст , коне и нютонмерти а това не са проблеми а данни не е избирателна пропускливост ,а това че ти пишеш едно а си милиш друго така ,че бъди конкретен какво точно искаш да кажеш за да те разбират хората проблема не е в моя телевизор и пак не ми се извини а го увърташ
        Power Under Pressure

Коментар

Аз си мисля че хората на които им се върти тунинг в главите са запознати със това че на диагностика се виждат проблеми със датчици и други не работещи работи по мотора и колата и няма да карат колата във туниг фирма за диагностика а заради настроиване след модификации по мотора и колата.Това пунто има нужда от нова настроиване на дино след 3 години от кадърна експлоатация,3-4 разглабяния и сглабяния,каране на юруш със наи вероятно 95 бензин и дебитомер от друга кола или какъвто падне и други екстра работи.Никои не е крив или прав нали знаеш че всеки прав за себе си и истината е някъде там :D

Коментар

пунтака с джантите ..., ама нещо мн големи ми са видят.., ще се тарси някой 15ска )
            Прикачени файлове
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Джантите са екстра! спирачките са мини
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Бате или колата ти е супер висока или джантата ти е супер навънка или и двете ... А кажи ми как вкара тая 215ка отпреде аз едвам набутах 205 отпред и сега на завой ми опира а отзаде правих фланци защото ми задра в моста ...
                I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                  Бате или колата ти е супер висока или джантата ти е супер навънка или и двете ... А кажи ми как вкара тая 215ка отпреде аз едвам набутах 205 отпред и сега на завой ми опира а отзаде правих фланци защото ми задра в моста ...
                  РОСЕН: ами брат отпред е с билщаин + ейбач червени пружини и отзад същата работа и на мен не ми харесват а за събирането не съмм ги събрал трябва да им вземам други гуми 205 на 40 17 защосто опират отзад в моста а отпред в апаратите ...., ще вземам май 16ски от купе турбо тънката спица

Коментар

дебелата спица не те ли кефи
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

колеги направих му един блинк тест да видим кво щее излезе и май си излезе това което очаквах.. 1251 - ECU defective - (RAM or EPROM) екото е опъцало... )

Коментар

s00rry написа:
                        колеги направих му един блинк тест да видим кво щее излезе и май си излезе това което очаквах.. 1251 - ECU defective - (RAM or EPROM) екото е опъцало... )
                        ей и как е вървяла тази кола толкова години с преебано еку .......... Би казал един наш стар познат ако за забозили софтуера може и това да дава , не се отчайвай може и да го фиксна само с нов софт
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          s00rry написа:
                          ей и как е вървяла тази кола толкова години с преебано еку .......... Би казал един наш стар познат ако за забозили софтуера може и това да дава , не се отчайвай може и да го фиксна само с нов софт
                          ами качихме други комп 099 като този който имам аз и колата мисля че се пооправи малко , а моя го сложихме на другото гт и направи надув от 1.8 .1.9 ама не сме го пробвали само 1 път и го махнахме иначе добре работеше а мойто гт с другото еко ми се строри че добре работеше но и при двете екото при размяната им светеше лампата на инжекцията демек проблема е някаде на друго място )ето и чипа как изглежда отвътре
                          Прикачени файлове

Коментар

Или имаш и още проблеми освен екуто ако се е опооравила с друго еку , то значи имаш проблем и с екуто ама това може да се установи само на диагностика в движение какви стойности измерва
                            Power Under Pressure

Коментар

Със сигурност екуто е прецакано след мене понеже всеки месец бе на диагностика колата без проблем.Бахти като сещам какви глупости сме правили 5 г.с тази кола а за 2м.счупиха турбина,изгориха еку за пореден път в глупоста се убеждавам.Чиповете не ги вземаи за пример какво пише на тях одавна е друго.Пробваите с ново еку и дебитомер но дали ще пасне новото еку със спортния вал...Орлине как мислиш?

Коментар

r.punto написа:
                                Със сигурност екуто е прецакано след мене понеже всеки месец бе на диагностика колата без проблем.Бахти като сещам какви глупости сме правили 5 г.с тази кола а за 2м.счупиха турбина,изгориха еку за пореден път в глупоста се убеждавам.Чиповете не ги вземаи за пример какво пише на тях одавна е друго.Пробваите с ново еку и дебитомер но дали ще пасне новото еку със спортния вал...Орлине как мислиш?
                                мне , дори няма и да запали
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...