150 е оригиналния на стилото, защо да купуваш друг за 20 лв разлика?
Говорим за Мареата на Руди.Аз утре отивам да сменям и аз , искам вече да кажа чао на троп, хлоп и сие Искам тишинааааа, май много искам от ’талианка ама ....
Намерих време да го сменя. Старите са също TRW. Мисля си, че са оригиналните, защото на тампоните пише за кои марки се ползват, и на носачите има означения. Колата е с реални километри, според майстора, който я закача на компютър при първоначалното обслужване - до днес ~169хил.TRW - 128лв. Най-евтиният вариант беше Birth - 44лв , а най-скъпият - 62 лв - Moog. Другите 52 - 55 лв. - крайна клиентска цена с отстъпка и ДДС. За Moog се учудих на ниската цена - обяснението беше, че е с индекс "р", което според единият продавач означава, че е рециклиран. Пиша какво ми казаха без да твърдя, че със сигурност е вярно. Airfan може и да е прав в настоятелното си твърдение за разликата в частите монтирани от производителя и резервните от една и съща марка, защото както се вижда на снимката по този носач и тампоните няма никакви щампи с марки и модели, за които се ползва, а само отдолу на шарнира има щампа TRW. Мога да снимам стария, ако някой проявява интерес.
Цвайне носачен + цвайне биалетен FAST, монтирани тази сутрин при Hit-Ko и колата стана друга :PСега ми се върти из кратуната дали да не бодна на старите полиуретан.Ама само се върти, докато тия са в гаранция, няма да ги мисля
Коментар