Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съобщение '' Filter '' - Fiat Stilo ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съобщение '' Filter '' - Fiat Stilo ?

Здравейте. За втори път ми се показва съобщението ’’ Filter’’ и незнам какво означава и какво да правя. Веднъж се показа, в момента в който запалих двигателя, а снощи, докато карах колата. Гледах и в Интернет за нещо подобно, но не намерих. Масленият филтър е нов. Колата е 1.9 jtd.

1. на какъв език е настрон борд компа ?2. само Filter ли изписва ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На английски език е. Само ’filter’ изписва и отстрани има някаква иконка като ключе.

Коментар

fiat_stilo213 написа:
        На английски език е. Само ’filter’ изписва и отстрани има някаква иконка като ключе.
        Колега не изписвали вода в филтара,я виж по добре.И на мен ми го изписва често смених филтъра но пак продължава.

Коментар

кола

Закачи е на на диагностика може да покаже нещо
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да нямате вода в резервоара??

Коментар

Ами наистина изписва само ’ Filter ’. Говорих с мой приятел, който работи в Фиат, и ми каза, че това съобщение, значело, именно наличие на вода в горивния филтър . Колко струва такъв филтър?edit: тези дни ще я закача на диагностиката, да видим и ще пиша.

Коментар

Ами наистина изписва само ’ Filter ’. Говорих с мой приятел, който работи в Фиат, и ми каза, че това съобщение, значело, именно наличие на вода в горивния филтър . Калко струва такъв филтър?

Коментар

Ако е вода във филтъра светва и лампа на таблото, филтъра има пробка отдолу - развива се и водата изтича.Четете ръководството преди да задавате такива сложни въпроси.Страница 166.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не, не ми свети лампата. Ами, какво може да е тогава. Въздушния ли?

Коментар

Направи клип, да се вижда цялото табло, няма датчици покрай въздушния филтър.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        ...филтъра има пробка отдолу - развива се и водата изтича.
                        Направи това което е казал emzo. Освен за вода в горивния филтър, няма за кой друг филтър да предупреждава колата. Аз направо бих го сменил. Не е скъп, и се води консуматив, с главно К. Предполагам, че не си го сменял до сега.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

emzo написа:
                          Направи клип, да се вижда цялото табло, няма датчици покрай въздушния филтър.
                          Аз клип ще направя, но ще е безсмислено, защото това съобщение както споменах съм го виждал два пъти, т.е за в момента се появява, когато иска, а не като Airbag Failure, всеки път, когато паля двигателя.Колата я купих на 5 септември тази година /употребявана/ и наистина не съм сменял горивния.

Коментар

Смени го задължително, без значение дали лампата светва заради него, това консуматив и се сменя заедно с маслото ремъците и другите филтри при първоначална покупка на кола. Този филтър едва ли е над 15 лв.А ако лампата светва заради него, май не е зле да си поизчистиш и резервоара.

Коментар

joro87 написа:
                              Смени го задължително, без значение дали лампата светва заради него, това консуматив и се сменя заедно с маслото ремъците и другите филтри при първоначална покупка на кола. Този филтър едва ли е над 15 лв.А ако лампата светва заради него, май не е зле да си поизчистиш и резервоара.
                              Около 20лв в зависимост от марката.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                              X