Благодаря на всички за съветите, ще го сменя с чисто нов.Edit: току що се загледах в таблото, и тази иконка не е активна при моя модел или въобще не бачка. Не светва въобще с другите сензори при подаването на контакт.
Дам малко са му набичили цената, сега проверих между 20 и 35 лв. е в axm.Странно защо при мен(стило 1.6 16В) няма такъв филтър, явно са преценили че цедката на бензиновата помпа е достатъчна
DIESEL PARTICULATEFILTER CLOGGED(amber)(Multijet versions)The warning light turns on when the dieselparticulate filter is clogged and the drivingconditions do not enable to activate automaticallythe reclaiming procedure.To enable the cleaning procedure, keepthe car running until the warning lightturns off.The display will show the dedicated message.Има и съобщение за запушен филтър za твърди частици и иконката е друга!!!(не вода в горивния филтър)Виж в ръководството:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38739Първия линк стр. 163
Еми колегата нито е написал каква е колата, нито каква е грешката става гадаене малко) Пратих му го просто за да види лампичката същата ли е, която светва
Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?
Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?
Колега не е филтъра,аз съм го сменил два пъти за един месец и пак си писка от време на време.Според мен е лошия дизел.Ама ако искаш пробвай,смениго.
Колега не е филтъра,аз съм го сменил два пъти за един месец и пак си писка от време на време.Според мен е лошия дизел.Ама ако искаш пробвай,смениго.
А след като смени филтъра поне за малко не угасна ли лампата ? Би трябвало с източването на водата всичко да се нормализира!Да не се окаже лош конектор или проблемен кабел ?
Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Колежке археолог ли го раздаваш или въобще не поглеждаш датите...... Колегата въобще не се знае дали ще си спомня за темата а да ти отговори.........................
Коментар