Здравейте мисля да си купувам Фиат Пунто Автоматик 1.2 85 кс. 2005 г.Някой има ли наблюдение и мнение за колата.В случая при мен е задължително колата ми да е автоматик,тъй като ще се поставя горно управление.Газ и спирачка на волана.Кажете нещо за скоростната кутия,дава ли проблеми,по принцип доста трудно се намира малка кола автоматик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Фиат Пунто Автоматик - 2001 - 2005 г.
Collapse
X
-
Колегата FIRE 8V кара такова пунто. Изчакай да се появи или го питай на лс http://forum.fiat-bg.org/profile.php...ewprofile&u=39Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
-
TIP написа:Колегата FIRE 8V кара такова пунто. Изчакай да се появи или го питай на лс http://forum.fiat-bg.org/profile.php...ewprofile&u=39Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Пунто 1.2/16V - 80 188A5.0001.2 8 - 60 188A4.000 или 1.4/16v 843A1.000 до 2005 като се гледа дали скоростите са наред това е най важнотоЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
BaiLamarin написа:Нещо се обърках?! Това чудо не е ли с вариаторна кутия? Да, тя също е безстепенна, но няма нищо общо с хидро- трансформатора. Последно с какво е този модел?Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
[quote="nikolovvd"]Някой погледнал ли е нивото на маслото на скоростната кутия? Мери се на загрял двигател. Понякога само заради ниско ниво на маслото отказва да включи.Ок ще имам в предвид.Аз предсти да я купувам,затова питах за диагностика на кутията.сега ще ходя след малко с един познат,той има диагностичен кабел и софтуер да я видим.А за скоростната кутия ще я покараме,и ще видим.Благодаря за мненията.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Re: Търся мнения за Фиат Пунто Автоматик - 2005 г.
dkenanova написа:Здравейте мисля да си купувам Фиат Пунто Автоматик 1.2 85 к.с. 2005 г.Някой има ли наблюдение и мнение за колата.В случая при мен е задължително колата ми да е автоматик, тъй като ще се поставя горно управление. Газ и спирачка на волана.Кажете нещо за скоростната кутия, дава ли проблеми, по принцип доста трудно се намира малка кола автоматик.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
На колежката не бих препоръчал и двата варианта на старо. Евентуално по- новото , но след внимателен оглед. СВТ кутията няма нищо общо с автоматика , който е карала. В момента стягам една по- нова такава корса. Надявам се да си покарам класика. :D п.п. По книга излиза, че има и корса С и Д с автоматични кутии. Но рядко изскачат и още са скъпи. Малки коли автомат е много трудна работа. Повечето са с вариатори. А това има определен живот на ремъка. Обикновено изживян преди да стигне до препродажба. Късмет с избора и не се предоверявай на хората с лаптопи.
Коментар
-
[quote="BaiLamarin"]На колежката не бих препоръчал и двата варианта на старо. Евентуално по- новото , но след внимателен оглед. СВТ кутията няма нищо общо с автоматика , който е карала. В момента стягам една по- нова такава корса. Надявам се да си покарам класика. :D п.п. По книга излиза, че има и корса С и Д с автоматични кутии. Но рядко изскачат и още са скъпи. Малки коли автомат е много трудна работа. Повечето са с вариатори. А това има определен живот на ремъка. Обикновено изживян преди да стигне до препродажба. Късмет с избора и не се предоверявай на хората с лаптопи. [/quot Да кажа,че в крайна сметка се сдобих с Пунто автоматк но от 2001 г 1.2 16v Тази от 2005 г ,като я покарахме и мина диагностика се оказа че на скоростната кутия и е причинено нещо и превключва с у жасен удар.Така,че вече редовно ще си питам разни неща типично по женски :DЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар