привет колеги не намерих това което търсих и реших да пусна тема Идеята ми е следната:имам фелание да си направя плафона да се загася постепенно някой има ли идея какво реле ми е необходимо и общо зето как да се испълни занятието Благодаря предварително за помоща която ше ми окажете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
плафон на пунто
Collapse
X
-
DragonHeart написа:плафона изобшо не го пипаш релето се вързва кадето е прекъсвача на вратата -доста е простоФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
staik написа:Ае ходим си купуваме...аз ги гледах в баумакс и в практикер по 8-10 лвФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
Дано да можете да разберете нещо от снимките1.Развиваме бутона /снимка 1/2.Определяме кой кабел затваря веригата към плафона3.Намираме подходящо място на "релето"и пускаме кабелите,в случая "черния" към корпус,а жълтия към кабела, който сме определили на бутона и готовоФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
DragonHeart написа:Дано да можете да разберете нещо от снимките1.Развиваме бутона /снимка 1/2.Определяме кой кабел затваря веригата към плафона3.Намираме подходящо място на "релето"и пускаме кабелите,в случая "черния" към корпус,а жълтия към кабела, който сме определили на бутона и готовоФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
staik написа:добре и аз утре рано ще ставам да заверявам книжката до УХТ :D и ще потърся :DФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар