Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пътния данък-реален ли е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пътния данък-реален ли е?

Здравейте Колеги,днес реших да си платя данъка на колата,когато отидох в общината и ми заявиха сумата от 161 лв и 50 ст (от тези 161 лв, 4 лв са лихва заради това,че не съм го платил на време,НО както и да е!) а миналата година ми беше 104 лв и 20 ст! Та имам следния въпрос,Общината сама ли си определя размера на данъка и по колко горе долу сте платили вие ?колата ми е браво 1.6 103 коня 99 година и съм от София !

има много темипарламента определи едни суми, които обаче могат да се умножат по 3 пътитова вече го решава всяка община
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мен ако питате, абсолютно е нереален данъка :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Според мен данъка е РЕАЛЕН за този , който го определя и НЕРЕАЛЕН (висок) за този , който го плаща.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

чудят се вече по какъв начин да ни цедят и да ни свалят кожите,а така както продължава нема да има кво да свалят хаха,както и да е,ше почна да събирам пари за догодина,че може и да скочи на 600 лв :D

Коментар

Това са парите които най не ми се дават,включително и за винетка,но спрямо данъка на моята-147коня=178 лева за Казанлък
            Marea HLX 147ps

Коментар

bingo_boy написа:
              чудят се вече по какъв начин да ни цедят и да ни свалят кожите,а така както продължава нема да има кво да свалят хаха,както и да е,ше почна да събирам пари за догодина,че може и да скочи на 600 лв :D
              Ами като сложиш пътен данък, гражданска, винетка, преглед и си наближава едни 400 лв преди да си завъртял колелата.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

А ако имаш и каско
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Колега, ами преди да купиш колата, провери ли колко киловата е, и колко е данъкът за нея? Или го разбра СЛЕД това. Данъкът за толкова мощни коли е над 100 лева от години Това не е пътен данък Той отпадна преди време, с въвеждането на винетните стикери. Това е местен данък заради това, че имаш кола, че заема място, че вдига шум, че отделя газове, и др.ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.

Коментар

ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.Колега , не се познаваме лично , но аз те уважавам в душата си. С тези последните два реда направо ме учудваш.
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

ogi28b написа:
                      Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.
                      Много добре знаеш, че доста хора ни карат, че и ни преследват да си плащаме.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

T_SHOW написа:
                        ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.Колега , не се познаваме лично , но аз те уважавам в душата си. С тези последните два реда направо ме учудваш.
                        чети тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47135 и ще разбереш
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

78лв за Варна - фиат марея 1900куб 100 магарета
                          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

На мен на купето ми взеха 111 лева данък за 6 месеца миналата година август ... тази не съм ходил и да го плащам. Нямам и идея дали ако не го платя ще дойдат да се разправят нещо с мен?! Да ми взимат собственност и така.. !?

Коментар

Не знам защо все намесвате екологията и данъците, като те обикновено нямат нищо общо. У нас законодателят е решил, че който иска да кара по-нова (под 5 г.) или по-мощна (над 74КВ) кола, трябва да плаща повече данък.И се поощрява купуването на малолитражни бензинови автомобили.
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                              X