Здравейте Колеги,днес реших да си платя данъка на колата,когато отидох в общината и ми заявиха сумата от 161 лв и 50 ст (от тези 161 лв, 4 лв са лихва заради това,че не съм го платил на време,НО както и да е!) а миналата година ми беше 104 лв и 20 ст! Та имам следния въпрос,Общината сама ли си определя размера на данъка и по колко горе долу сте платили вие ?колата ми е браво 1.6 103 коня 99 година и съм от София !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътния данък-реален ли е?
Collapse
X
-
bingo_boy написа:чудят се вече по какъв начин да ни цедят и да ни свалят кожите,а така както продължава нема да има кво да свалят хаха,както и да е,ше почна да събирам пари за догодина,че може и да скочи на 600 лв :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колега, ами преди да купиш колата, провери ли колко киловата е, и колко е данъкът за нея? Или го разбра СЛЕД това. Данъкът за толкова мощни коли е над 100 лева от години Това не е пътен данък Той отпадна преди време, с въвеждането на винетните стикери. Това е местен данък заради това, че имаш кола, че заема място, че вдига шум, че отделя газове, и др.ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.
Коментар
-
ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.Колега , не се познаваме лично , но аз те уважавам в душата си. С тези последните два реда направо ме учудваш.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
T_SHOW написа:ред.: А ако имаш и бас-каса с усилвател, и ксенони, а ако имаш и лети джанти?? Никой не ви кара да се застраховате, нито да плащате винетка, гражданска, и преглед.Колега , не се познаваме лично , но аз те уважавам в душата си. С тези последните два реда направо ме учудваш.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Не знам защо все намесвате екологията и данъците, като те обикновено нямат нищо общо. У нас законодателят е решил, че който иска да кара по-нова (под 5 г.) или по-мощна (над 74КВ) кола, трябва да плаща повече данък.И се поощрява купуването на малолитражни бензинови автомобили.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар