Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

audi a4 1,8T 4x4 150 k.c ако меже мнения????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    bboyd написа:
    Колеги спор няма а4 си е много хубав автомобил но не е по джоба на всеки аз лично като карах на бащами на приател няма такава возия и ускорение и конфорт и после като се качих на фиатката с извинение се едно се качих в колата на флинстоун колега ако имаш възможност за подръжка взимаи аз не мога да подържам иначе да сам взел
    Е,това е истината.Една правдива оценка.Поздрави.
    Кое е правилната оценка ? че от А4 се е качил на пунто 1.2 ли :D :D :D Качи се от А4 на алфа jtd 159 1.9 или на едно хгт или на новото браво да видиш Иначе моето мнение за аудито е , че е добра кола.Баща ми кара Ауди 100 94г. (2.0Е) откакто го е взел 4-5г. нищо не е правил по него освен един калник дето го удариха ...а возията е като в кораб лепне ли на пътя 200-220 ги нема за нищо , а и не се усещат.

Коментар

hwarang написа:
      ........Баща ми кара Ауди 100 94г. (2.0Е) откакто го е взел 4-5г. нищо не е правил по него освен един калник дето го удариха ...а возията е като в кораб лепне ли на пътя 200-220 ги нема за нищо, а и не се усещат.
      "АУДИ" 100 94г 2.0Е и 220 км/ч - магаре и космос Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Имах предвид , че ги вдига без проблеми..Когато го взе към морето го изпробва по магистралата 225 вдигна ги за малко и си свали на 160... Явно не си се возил в тежкия кораб

Коментар

hwarang написа:
          Кое е правилната оценка ? че от А4 се е качил на пунто 1.2 ли :D :D :D Качи се от А4 на алфа jtd 159 1.9 или на едно хгт или на новото браво да видиш Иначе моето мнение за аудито е , че е добра кола.Баща ми кара Ауди 100 94г. (2.0Е) откакто го е взел 4-5г. нищо не е правил по него освен един калник дето го удариха ...а возията е като в кораб лепне ли на пътя 200-220 ги нема за нищо , а и не се усещат.
          Ти чел ли си първия пост на темата:колеги какво мислите за audi a4 1,8T 4x4 150 k.c 98г.защото ми одариха бравото а ремонта му ше ступи много пари и не си заслужава да се прави си мисля за ауди.Става въпрос за това Ауди, и спора до сега беше сравнявайки го с някакъв еквивалент на Фиат от същата година/в случая Мареа/.За какви Алфи говориш и за какви Аудита 100-94 год??Ами аз по същата твоя логика мога да те попитам ти качвал ли си се на Ауиди 1,8 куатро-190 кс или на Ауди ТДИ-180 кс??Отклоняваш се от спора......

Коментар

hwarang написа:
            Имах предвид , че ги вдига без проблеми..Когато го взе към морето го изпробва по магистралата 225 вдигна ги за малко и си свали на 160... Явно не си се возил в тежкия кораб
            Не е лошо да си провериш километража за достоверност и гумите дали са ти в оргинален размер.При тези години произведени коли грешката на километражите достигаше и над 10%.

Коментар

не е 10% , а е 100%

Коментар

Working...
              X