tomsan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Ясно, но ми трябва производител и модел на лагера.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
jaffara написа:sha написа:GTipo написа:fiatmaniak написа:Скоро карах Пежо Партнер, който имаше автопилот, та се чудех дали има модел на Фиат Стило с такава екстра.FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
emzo написа:По моргите, но първо виж имаш ли куплунга, че да не си го купиш напразно, не че е лошо де, ще ми го продадеш на мене после п.с. предните ти странични прозорци, затъмнени ли са ?FIAT Stilo 1.6 16V
Коментар
-
Тази вечер ми дойде музата и разглобих свалената стоп машинка (вж. по-напред). :D Ето няколко снимки за любознателните.Предполагам, че Стоян говори за това, което е на последната снимка. Аз не съм сигурен, че само натягането чрез фиксиране на стеблото в ново положение ще реши въпроса с прекъсването, ама щом при него се е получило, може и да е така.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Да, за черното бутало от 4-та снимка говоря. Странното е, че на 3-та снимка (буталото ти е все още монтирано) позицията му не е в крайно прибрано положение, така ли беше или ти после го сглоби и снима? При мен не се виждаха никакви нарези, цялото беше прибрано, т.е. скобата беше на най-горно положение-1. Така че аз всъщност не го натегнах, а освободих-2 което на практика го удължи-3, като така (според мен) се реши проблема.Което все пак не отговаря на основния въпрос-какво по дяволите се разкикерва по тоя педал/машинка, че да се налага тази манипулация? П.С. Аз също си набавих машинка, обаче на старо, която ми сви същия номер след 1 седмица. Сега съм си със старата, но коригирана и всичко си спи.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
emzo написа:Май имаше писано назад, но в крайна сметка откъде да си купя въпросния лагер за климатика ?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...инципно трябва да вие постоянно.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар