Другия въпрос е, как е шумоизолацията ?Конкретно за JTD питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yani76 написа:GTipo написа:Нищо общо, лодка еСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
emzo написа:Някой, който е преминал от Браво към Стило, как би сравнил возията ? Че не съм се возил в Стило
Коментар
-
Аз съм привърженик на острите завои, и не виждам задния мост да е нестабилен, повярвайте, пробвах....При гуми, препоръчани от производителя като размер, и нови за браво 1.9Д (на 2 месеца), стари за Стило ( нямам идея колко стари ), една и съща скорост и сам човек зад волана, сух асфалт през деня, сутрин, с бравото задницата поднесе, стилото - не мръдна. Пробвах и с по-голяма скорост (10км/ч отгоре) - не помръдва.Отзад в мареа не съм се возил, но отпред - на, с kilar минахме доста километри с неговата, при стилото окачването реагира една идея по-добре на малките неравности, възможно е да се бъркам и заради по-широките гуми, но все пак там са 14ки, тук - 16ки.Не ме разбирайте погрешно, Мареата си е супер, особено bipower и JTD110.Всъщност, не разбирам, защо не са направили окачването на мареа като на браво?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Аз съм привърженик на острите завои, и не виждам задния мост да е нестабилен, повярвайте, пробвах....Всъщност, не разбирам, защо не са направили окачването на мареа като на браво?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:GTipo написа:Аз съм привърженик на острите завои, и не виждам задния мост да е нестабилен, повярвайте, пробвах....Всъщност, не разбирам, защо не са направили окачването на мареа като на браво?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:GTipo написа:Аз съм привърженик на острите завои, и не виждам задния мост да е нестабилен, повярвайте, пробвах....Всъщност, не разбирам, защо не са направили окачването на мареа като на браво?
Коментар
-
Pecho написа:Stefan Hadjov и BO, нали няма да затеоритизирате и заспорите и тук? Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Ако имате такива намерения, да ви преместя мненията в нова тема, искате ли? Без майтап.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Pecho написа:Stefan Hadjov и BO, нали няма да затеоритизирате и заспорите и тук? Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Ако имате такива намерения, да ви преместя мненията в нова тема, искате ли? Без майтап.
Коментар
-
Стигнах до 8стр. ако се повтярам с някого - sorry.Дебитомер използван в Стило 1,9 115к.с. е 0 281 002 308 (438лв. без ДДС), чийто сензор е същия, като този, който се използва в Браво/а/Мареа 182б4,000 - 0 280 218 019 (113лв. без ДДС).Т.е. 0 281 002 308 = 0 280 218 019 На тези цени може да се намери от официалните вносители на Бош.Продукта трябва да е опакован така:Да има холограмен стикер, който се проверява в сайта на Бош.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo,Това за дебитомера не е съвсем вярно...Сензора на Стилото е 00C 2G2 044, а сензора който се слага в 0 280 218 019 е 00C 2G2 030. Каква е разликата между двата не е много ясно.Мгого колеги пишат че са ги сменили със 00C 2G2 030 и колата си върви по същия начин, но това е доста субективно...Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар