Ок, но ако не ти е проблем виж пак, те ако мигат, мигат за част от секундата, докато въртиш ключа, за да запалиш.Май най-накрая го оправих, но докато не минат 1-2 месеца няма да се хваля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Ок, но ако не ти е проблем виж пак, те ако мигат, мигат за част от секундата, докато въртиш ключа, за да запалиш.Май най-накрая го оправих, но докато не минат 1-2 месеца няма да се хваляСтило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Някой може ли да ми даде информация какво представлява този "азотен компенсатор" на съединителя, колко струва, може ли да се намери някъде, може ли да се шунтира и изобщо каквото знаете за него? Доколкото разбрах, той се намира някъде между горната помпа на съединителя и лагер помпата и ролята му е да държи педала на съединителя винаги на едно и също ниво, независимо колко е изхабен съединителят. Всяка друга информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително!Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
Стельо по твоя въпрос немога да изкажа мнение, но и аз имам един въпрос, днес сутринта при температура от 2.5/3 градуса на таблото ми изписа Опасност от Лед, искам да попитам това появявало ли се е при някой друг и при подадена информация от датчика за външна темепратура ли се появява или при информация от някой друг датчик :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Стельо по твоя въпрос немога да изкажа мнение, но и аз имам един въпрос, днес сутринта при температура от 2.5/3 градуса на таблото ми изписа Опасност от Лед, искам да попитам това появявало ли се е при някой друг и при подадена информация от датчика за външна темепратура ли се появява или при информация от някой друг датчик :D.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Стрелката на температурата не мърда на никъде и никога(като достигне средата) с изряден термостат! В последствие се появи проблем с темп. датчик ,играеха оборотите но стрелката на темп не мърдаше.И аз със стария термостат си имах парно и то доволно.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Тя ми мърда в 5% от общото време в колата от 100% ако е , 5% да ми е леко на ляво 1-2мм, и при ускорение се връща пак на средата!! Т.е. засега няма смисъл да взимам нов термостат, имам чувството, че е от някоя замърсена клема, ама не знам и аз вече какво да мисля!!А относно предупреждението за лед, под 3 градуса външна температура, сигнализира!!
Коментар
-
Стилото си е голяма машина и днеска ходих пак да автокъщата в Плевен и им поставих ултиматум да свалят цената на 5 хилки и да карам пак Стило но вече двуврато и малко по така изглеждащо от предишното . :D Тъй че очаквам позвъняване от тях в следващите дни и току вижте ми е излязъл пак късмета да карам Стило . КИАта е добър автомобил но разхода на нафта не пада под 8 литра и това ме кара да си купя пак Стило за да се кефя на разход от 4.5 до 5 литра. :D
Коментар
-
коцев написа:Стилото си е голяма машина и днеска ходих пак да автокъщата в Плевен и им поставих ултиматум да свалят цената на 5 хилки и да карам пак Стило но вече двуврато и малко по така изглеждащо от предишното . :D Тъй че очаквам позвъняване от тях в следващите дни и току вижте ми е излязъл пак късмета да карам Стило . КИАта е добър автомобил но разхода на нафта не пада под 8 литра и това ме кара да си купя пак Стило за да се кефя на разход от 4.5 до 5 литра. :D
Коментар
-
Airfan написа:iakvvu написа:svetljotod написа:...имам чувството, че е от някоя замърсена клема...
Коментар
-
emzo написа:Ела на срещата в Казанлък да ти намеря кусури
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар