Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
-
@radoslavp - знаеш ли кой е производителя на ск. кутия и номера и, по каталога на производителя ?Ето какво имам предвид, това е за Браво, но го давам като пример - http://www.fptpowertrain.com/eng/app..._eu_sa.htm#g32 (С510)Ако ск. кутия е като на 147 , значи ще държиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:@radoslavp - знаеш ли кой е производителя на ск. кутия и номера и, по каталога на производителя ?Ето какво имам предвид, това е за Браво, но го давам като пример - http://www.fptpowertrain.com/eng/app..._eu_sa.htm#g32 (С510)Ако ск. кутия е като на 147 , значи ще държи'08 Alfa Romeo 147 Q2
Коментар
-
Аз бях писал,но оше не съм правил нищо.Иначе трябва здраво разглабяне на фара. И ако рефлекторите са зле,следва изпращане за рециклиране.Хубаво е да се полира и самото стъкло на фара.Може и пластмаса да е,не съм обърнал внимание.Левия ми фар е DEPO.Пълен ташак,няма настройване.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Аз бях писал,но оше не съм правил нищо.Иначе трябва здраво разглабяне на фара. И ако рефлекторите са зле,следва изпращане за рециклиране.Хубаво е да се полира и самото стъкло на фара.Може и пластмаса да е,не съм обърнал внимание.Левия ми фар е DEPO.Пълен ташак,няма настройване.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз съм пращал рефлекторите на Бравото в Стрелча.Фирмата е ЕВЕРТ-ЛАК.Свършиха си работата перфектно.Струваше ми 15лв на рефлектор.Не знам на Стилото рефлектора на късите колко е по-голям.Варианта с нови фарове не е добра идея.Десния ми фар е чисто нов,както споменах,но покритието на рефлектора е видимо по-тънко.Колко ще издържи,не се знае.А оригиналния фар на Стилото е AL(Automotive Lighting) и сигурно струва над 300лв.Octavia RS
Коментар
-
radoslavp написа:Намерих къде са машинките и всичко е така както го описа, но ебаси няма никакво място за работа. Колата трябва да се разкости определено, заради което се отказвам за момента със заниманието. Колегата 1115 е на море, а цялото бойно снаражение е при него. Сам пред блока съм обречен с тия тъпи фарове. Аз тайно се надявах, че с тънки и чевръсти ръце ще го излъжа, но никакъв шанс .... десния фар при течноста за чистачки е иди доиди, но при акумулатора без сваляне на кори и гума забрави там и до капачката немога да стигна. Писна ми да разкачам за 1 крушка половината кола, тая гума ми се събраха за последния месец сигурно 10 сваляния вече. Ще правя всичко като хората когато купя ксенони на къси - дълги, бели габарити и разкача цялата муцуна. Мерси все пак за хелпа, поне ще знам какво да търся като разбия.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Аз ще потърся от къде може да си набавиме този елемент и да купиме някакво количество 20-30 броя примерно ако има и е с поносима цена, сега му дръпнах и datasheet-a.Между другото искам да споделя нещо интересно, след почистването на throttle body-то и най-вече MAP датчика показанията по board компютъра ми се промениха в добра насока. Преди показанията на нормалния среден разход се въртяха около 9.6-9.3/100 след ресет. Когато пуснех да засека за някакъв интервал по Trip B компютъра тогава ми показваше по-човешки стойности. Сега забелязах, че след ресет на средния разход снощи тръгнах от 8.7 и стигнах за една нощ каране до 8.1/100 градско по показание. Все още не съм пускал Trip B да засека за 100 км примерно, но определено се чуствам по-щастлив, че показанията започнаха да стават адекватки. Иначе не забелязвам колата да харчи по-малко от преди чистенето, или поне не по стрелка.'08 Alfa Romeo 147 Q2
Коментар
-
radoslavp написа:Аз ще потърся от къде може да си набавиме този елемент и да купиме някакво количество 20-30 броя примерно ако има и е с поносима цена, .....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Благодаря за предложението! Но не знам дали ще намеря схемата...Тази с цъфналата интегралка е ок като платка, и си мисля да пробвам да прехвърля интегралката ан другата, да видя дали ще стане. Ти откъде намери машинка? Аз също мисля да търся, и от тези двете да се пробвам да направя една, те са еднакви иначе.П.П. дали не мога да карам известно време без машинки?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Аз взех от VW.Стават от всички модели ,произведени 2000-2002г.Става и от бус. Някъде четох,че дори цялата VAG група ползват еднакви машинки през този период. Без машинка можеш да караш,но рефлектора мърда нагоре-надолу.Аз сложих малко дунапрен между рефлектора и стойката на машинката.Но не съм карал с включени свтлини,за да не се стопи дунапрена.Може да се подпре и с малко парченце дърво.Octavia RS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар