Здравейте колеги. Смених преден десен лагер и от тогава лампата на ABS свети постоянно. След това видях на стария лагер че от едната страна капачето е пластмасово. Дали съм сложил лагера наобратно и за това да свети лампата на ABS?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Bravo 1.6 16V ABS свети след смяна на лагер

Collapse

X
- 

Най-вероятно си с новия модел ABS, на който датчиците взимат сигнал точно от този специален лагер, а не от карето като на по-старите.И може да не си взел правилния лагер. Разгледай и упътването: http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...g%20System.pdfКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
 Коментар
- 

Хъм... еми толкова струват, дори малко скъпичко си ги взел. Има няколко вероятности... или майсторите да са ти подменили лагерите, или да не са ги монтирали с магнитните пръстени в посока към мотора, или да са прецакали някой от датчиците.RyDeR написа:Ами комплекта (лагер, зегер и гайка) беше 110 лв - за ABS. Лагерът е същия като стария.Frontera Sport, X20SE март 1998
 Коментар
- 

Еми, колега... сваляй и разменяй! На моите лагери с големи надписи на горната част на кутията пишеше да се внимава с монтажа и, че магнитният пръстен трябва да е от страната на мотора. Между другото, как успя да ги избиеш и набиеш лагерите, преса ли имаш?RyDeR написа:Ами аз сам си го сменях и пръстена сигурно не е към мотора. После като видях, че свети лампата погледнах стария лагер и видях, че от едната страна е "пластмаса". Frontera Sport, X20SE март 1998 Frontera Sport, X20SE март 1998
 Коментар
Реклама

Collapse

Върви си иначе нормално. Сега като каза магнитна - верно че не ми приличаше много на пластмасова. Май няма да си играя да го избивам пак лагера, ще сложа гривната от стария лагер
 Върви си иначе нормално. Сега като каза магнитна - верно че не ми приличаше много на пластмасова. Май няма да си играя да го избивам пак лагера, ще сложа гривната от стария лагер  

Коментар